Indhold

Har du lagt mærke til, hvordan du går?

12088366_734882119950498_1863103822162299822_n

Dagen i dag startede efter den obligatoriske morgenmeditation med nogle øvelser, som skal hjælpe os til at få en bedre ‘grounding’ – både når vi behandler, men også i livet generelt. Derefter lavede vi en ret sjov øvelse, hvor vi skulle kigge nærmere på, hvordan vi går hver især. Er det brystkassen, hovedet eller vores bækken, vi sender forrest, når vi bevæger os ud i verden..? Og hvad kan det fortælle os om, hvordan vi har det? Og hvad vi er for nogle mennesker?

Det er virkelig interessant at dykke ned i, hvor meget kroppen fortæller om os bare i kraft af den måde, vi går på. Den måde fødderne rammer jorden, og den måde vi bevæger vores skuldre, arme, ben osv.. De fleste af os har det med at spænde nogle forkerte steder, når vi går, står eller sidder, og hvis ikke vi er opmærksomme, kan disse spændinger blive til smerter – og derudover påvirker det også vores humør..

Hvis du hele tiden går og hænger med hovedet og skubber skuldrene fremad for at beskytte din brystkasse og de følelser, der sidder der, vil du automatisk føle dig mere trist og indelukket. Hvorimod, hvis du åbner dit kropssprog og retter din ryg, vil du automatisk føle mere glæde og overskud.

Det hele hænger sammen. Og via vores krop kan vi påvirke, hvordan vi har det – ligesom hvordan vi har det, påvirker vores krop.

Derudover har vi i dag også beskæftiget os med, hvordan spændinger forskellige steder i kroppen hænger sammen. Hvis vi spænder op et sted, skal vi kompensere et andet sted. Hvis et meridian er i ubalance, vil det påvirke de andre meridianer.. Det er så uendelig interessant, hvordan det hele hænger sammen, og hvor vigtigt det er, at vi lærer at se os selv som et hele, hvis vi vil have et liv i balance både fysisk og psykisk.

Hav en dejlig aften!

Kh Julie fra hold 8

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste indlæg

Behandling af hovedpine

Behandling af hovedpine

De fleste mennesker oplever at have hovedpine af og til. Otte ud af ti har oplevet af have ondt i hovedet i

Sådan får man en god nats søvn

Sådan kan man få en god nats søvn

Endnu en nat uden søvn eller søvn, der først indfinder sig langt ud på natten. Et hastigt blik mod vækkeuret, der snart

Scroll til toppen