Totum åbner i Aalborg

Totum – Skolen for Kropsterapi åbner i Aalborg. det er godt nyt for de nordjyder, som ønsker at uddanne sig til kropsterapeut.


”Man vil have markedet næsten for sig selv – der kommer virkelig til at være noget at lave,” siger administrerende direktør Jeppe Dalsgaard.

Totum – Skolen for Kropsterapi er i dag Skandinaviens førende og største inden for kropsterapi. Der uddannes i øjeblikket 200 elever om året. Uddannelsen, der allerede ligger i København, Aarhus, Odense og Malmø, kommer nu til Aalborg.

”Vi oplever stor efterspørgsel på uddannelsen. For dem, som kommer fra Aalborg og resten af Nordjylland, er det en lang tur at køre til Aarhus. Vi har fx haft elever, som kørte dertil hele vejen fra Skagen,” forklarer administrerende direktør Jeppe Dalsgaard.

Læs også: Dagbog fra en elev på Totums uddannelse i Aarhus

Gode muligheder for selvstændige i Nordjylland

Drømmen om at blive selvstændig er stærk hos mange af de elever, som tager Totums uddannelse. Og specielt for de kommende nordjyske elever er der gode chancer for at lykkes.

”Uddannelserne i kropsterapi ligger primært i København. Det gør, at også behandlerne nærmest kun er at finde der. Vi får mange henvendelser, hvor der efterspørges behandling i Nordjylland, og det er ganske, ganske få behandlere, vi kan henvise til, hvilket er problematisk. Man vil som nordjysk kropsterapeut have markedet næsten for sig selv – der kommer virkelig til at være noget at lave,” siger Jeppe Dalsgaard.

Læs også: Blogindlæg fra Jeppe Dalsgaard: Vi er som skabt til at være selvstændige

Uddannelsen åbner den 4. juni 2019 med både et dagshold og aftenhold. Det er muligt at tilmelde sig allerede i dag. Den 11. december holder Totum det første af flere kommende gratis infomøder i deres lokaler i Aalborg, hvor alle som er interesserede i uddannelsen, opfordres til at møde op. Det er en inspirerende aften, hvor uddannelsens undervisere fortæller om uddannelsen og viser en behandling.

”Infomøderne blev taget rigtig godt imod i Odense. Vi havde et enormt højt fremmøde og virkelig engagerede deltagere, som var meget positive og nysgerrige. Vi forventer, at interessen vil være ligeså stor i Aalborg,” siger Jeppe Dalsgaard.

Interesseret i at uddanne dig til kropsterapeut i Aalborg?

I december holder Totum et infomøde om uddannelsen i Aalborg – tilmeld dig her.

Du kan allerede nu reservere en plads på uddannelsen i Aalborg – skriv til hos og tilmeld dig her.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste indlæg

Rygsmerter

Behandling af rygsmerter

Rygsmerter og rygproblemer i lænden kende de fleste til, mens andre kæmper med kroniske rygsmerter eller diskusprolaps.   Læs her, hvad du

Kæbespændinger

Kæbespændinger afspejler følelser

Kæbespændinger kan være tegn på, at man bider sine følelser i sig. Kæbespændinger kan være smertefulde og yderst ubehagelige. Og i pressede

Hold i nakken

Hold i nakken og nakkestivhed giver smerter og begrænset bevægelighed. Få øvelser kan lindre smerter i nakken. Hold i nakken, ondt i

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen