KROPSTERAPI FOREDRAG

Kommende foredrag: "Stress og angst kan behandles uden medicin"

 

KØBENHAVN – ODENSE – ÅRHUS

KROPSTERAPI FOREDRAG

Kommende foredrag: Stress og angst kan behandles uden medicin

 

KØBENHAVN – ODENSE – ÅRHUS

Vi brænder for vores fag

 

Kom til foredrag om kropsterapi og bliv inspireret af alle de gode historier, som vores Totum kropsterapeuter har at fortælle.

Det er jo ingen hemmelighed, at vi brænder for vores fag, og derfor vil vi gerne dele vores viden med andre. For os er det nemlig en gave at opleve, hvordan kropsterapien kan hjælpe så mange mennesker til at slippe de smerter og begrænsninger, der forhindrer dem i at leve det liv, de drømmer om.

Totum arrangerer jævnligt foredrag, der med tankevækkende, aktuelle og underholdende vinkler fortæller om kropsterapi, og om hvordan behandlingen er et effektivt redskab til at hjælpe med mange af de problemer det moderne menneske rammes af.

Kropsterapi i behandling af stress og angst 

Kropsterapi behandling af stress og angst

Stress og angst kan behandles uden medicin

Angst rammer i alle aldre og alle samfundslag. Foredragene om medicinfri behandling af angst afholdes i hele landet af det kendte foredragspar; komiker Elias Ehlers og anerkendt kropsterapeut samt ekspert i behandling af angst Marcus Heller.

“Lokalet er fyldt med mennesker, der koncentreret lytter til Elias Ehlers’ ord. Hans fortælling er så levende, at man næsten føler, man er fluen på væggen, når han fortæller om de gange, hans angst har vist sit grimme ansigt. Læs mere…

 

Behandling af stress og angst med kropsterapi Elias Ehlers og Marcus Heller
Foredragsholdere: Marcus Heller & Elias Ehlers

 

Aftenens foredragsholder er Marcus Heller, som er en af landets førende eksperter inden for kropsterapi. Han er leder af Totum Skolen for Kropsterapi, og en erfaren og underholdende foredragsholder og samfundsdebattør. Marcus er desuden kendt fra tv og bruges ofte som ekspertkilde i medierne.

 

Aftenens gæst Elias Ehlers, har været stand-up komiker i 13 år. Elias fik i 2012 diagnosen “generaliseret angst, stress og depression”, og igennem kropsterapi fandt han en vej ud af angsten.
Elias har efterfølgende taget Totums grunduddannelse og MasterClass og deltager i foredraget for, at fortælle om sine personlige erfaringer med kropsterapi – både som klient og behandler.
Hvor og hvornår foregår foredraget?

 

KØBENHAVN

10. marts 2020
Kl. 19.30

Charlottehaven
København Ø

ODENSE

7. april 2020
Kl. 19.30

Magasinet
Odense C.

ÅRHUS

24. marts 2020
Kl. 19.30

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Århus C