TOTUM FOREDRAG

Viden

Inspiration

Gode Fortællinger

VI BRÆNDER FOR VORES FAG


Det er jo ikke nogen hemmelighed at vi brænder for vores fag! For os er det en gave at opleve hvordan kropsterapien kan hjælpe så mange mennesker til at slippe de smerter og begrænsninger, der forhindrer dem i at leve det liv de drømmer om. Vi vil gerne dele de bedste historier med andre, og arrangerer derfor jævnligt foredrag hvor vores kropsterapeuter fortæller om deres største oplevelser med behandlingsformen.

PLANLAGTE FOREDRAG


GENFIND DIN LIVSENERGI!

Som nyfødt baby oplever vi livet gennem kroppen. Det fortsætter vi med hele vores liv, men det er som om, at vi glemmer, at vores krop er en del af vores liv. I stedet lever vi oppe i vores hoved. Vi skal tilbage til kroppen og de ressourcer, som den har, så vi kan få mere liv, mere glæde og mere lyst.

Kropsterapeut og sexolog Lene Alexander er foredragsholder i dette opløftende, oplivende og oplysende foredrag om af finde sin livsenergi. Hun tager udgangspunkt i sin egen historie om at komme ud af stress og depression.

Foredraget giver dig mulighed for at øje på, hvor meget du selv kan gøre for at få det bedre. Du vil blive klogere på dig selv og får måske lyst til at udforske din egen krop på en ny og anderledes måde.

København 10. juni 2019 kl 18.30 – 20.30

PRIS: 125,00

Læs mere og køb din billet her

FOREDRAGSHOLDER: LENE ALEXANDER

Lene Alexander er sexolog, par-, psyko- og kropsterapeut. Livet igennem har hun beskæftiget sig med kroppen. Hun er selv kommet tilbage til livet efter at have haft en krop med PTSD og depressioner.

“Jeg har oplevet meget på egen krop. Mit liv er en række af udfordringer, og mine personlige erfaringer fra livets skole gør, at jeg har meget at tilbyde. Jeg støtter andre på deres vej til mere indre balance, større tilfredshed med sig selv og kærlighed til sig selv og andre,” siger hun.

Lene Alexander fik hjælp gennem kropsterapi og er nu selvstændig behandler, foredragsholder og underviser.

SÆT DIN STEMME OG DIG SELV FRI!

Du siger alt, uden at sige det – hvad siger din stemme om dig? Det kommer stemmetræner og kropsterapeut Jette Dahl omkring i foredragˇet ”Krop, psyke og stemme”, hvor du kan lære mere om, hvordan de tre ting hænger uløseligt sammen. Ord kan lyve, men din stemme er en sladrehank. Vores stemme er et spejl på, hvordan vi har det, og hvordan vi opfatter os selv og vores plads her i verden. Det ærlige og levende foredrag handler om, hvordan din krop, psyke og stemme hænger uløseligt sammen, og hvordan du – ved at sætte din stemme fri, så den ikke holdes fast i en bestemt lyd eller et bestemt udtryk – kan sætte dig selv fri af en fastlåst selvopfattelse. Med dig hjem fra foredraget får du nogle enkle og gode øvelser til arbejdet med din stemme.

Gik du glip af dette foredrag? Følg os på Facebook for at få besked om hvor og hvornår det afholdes igen.

FOREDRAGSHOLDER: JETTE DAHL

Jette Dahl er sanger, stemmetræner og Totum kropsterapeut. Hun bevæger sig derfor til dagligt i feltet krop, psyke og stemme.

”Min store passion er, hvordan vi som mennesker bliver frie i vores udtryk, så vi kan bruge os selv, vores krop og vores stemme, som vi gerne vil,” forklarer Jette Dahl.

Både som stemmetræner og kropsterapeut har Jette Dahl et stort fokus på sammenhængen mellem krop og psyke. Og som stemmetræner har hun særligt et fokus på, hvordan den kommer til udtryk gennem vores kropssprog og vores stemme.

LEVE – ELLER BARE OVERLEVE?

Når lynet slår ned, og vi eller vores nærmeste rammes af sygdom, skilsmisse eller arbejdsløshed, stilles der med ét, helt nye krav til os. Ofte er der mange store praktiske opgaver forbundet med denne livsforandring, og psykisk stilles vi overfor den store udfordring det er at indstille os på et nyt verdensbillede, og lære at leve med usikkerhed, bekymring og sorg. I fordraget “Leve – eller bare overleve?” fortæller Karen Sofie Wilkie om hvordan hendes møde med kropsterapien, bragte hende styrket igennem år præget af stress, alvorlig sygdom og traumer, og gjorde det muligt for hende at leve igennem svære situationer med ro og nærvær Gik du glip af dette foredrag? Følg os på Facebook for at få besked om hvor og hvornår det afholdes igen.

FOREDRAGSHOLDER: KAREN SOFIE WILKIE

I 2016 befandt Karen Sofie Wilkie sig i et vadested. Jobbet som chef for en detailkæde med stort personaleansvar og økonomisk ansvar, resulterede i at hun blev ramt af alvorlig stress. Og da hendes far blev uhelbredeligt syg, blev konflikten mellem krav på jobbet, og ønsket om at være tilstede for familien for stor. Karen Sofie sagde stop, og begyndte at se sig om efter et andet job, og en anden måde at leve på. Valget faldt på Totums kropsterapeutiske uddannelse, hvor hun blev færdiguddannet i 2017. I dag er Karen Sofie uddannet kropsterapeut med egen klinik i Nordsjælland, hvor hun blandt andet har specialiseret sig i behandling af stress og belastningsreaktioner.

STRESS OG ANGST KAN BEHANDLES UDEN MEDICIN

Kropsterapi har meget positive resultater i behandling af angstDer grines og knibes en tåre. Angst rammer i alle aldre og alle samfundslag. Foredragene om medicinfri behandling af angst afholdes i hele landet af det kendte foredragspar; komiker Elias Ehlers og anerkendt kropsterapeut samt ekspert i behandling af angst Marcus Heller. Lokalet er fyldt med mennesker, der koncentreret lytter til Elias Ehlers’ ord. Hans fortælling er så levende, at man næsten føler, man er fluen på væggen, når han fortæller om de gange, hans angst har vist sit grimme ansigt. NYE FOREDRAG PLANLÆGGES FOR VINTER/FORÅR 2019 Følg os på Facebook for at få besked om næste foredrag

FOREDRAGSHOLDERE: MARCUS HELLER & ELIAS EHLERS

Aftenens foredragsholder er Marcus Heller, som er en af landets førende eksperter inden for kropsterapi. Han er leder af Totum Skolen for Kropsterapi, og en erfaren og underholdende foredragsholder og samfundsdebattør. Marcus er desuden kendt fra tv og bruges ofte som ekspertkilde i medierne.

Aftenens gæst Elias Ehlers, har været stand-up komiker i 13 år. Elias fik i 2012 diagnosen “generaliseret angst, stress og depression”, og igennem kropsterapi fandt han en vej ud af angsten.
Elias har efterfølgende taget Totums grunduddannelse og MasterClass og deltager i foredraget for, at fortælle om sine personlige erfaringer med kropsterapi – både som klient og behandler.

Guide til kroppens sprog

Gør som mere end 1000 andre, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få "Guiden til Kroppens sprog".

Tak fordi du skrev dig op!

Bestil brochure om Totum her

Vi sender brochuren snarest - så hold øje med din indbakke :-)

Guide til kroppens sprog

Gør som mere end 1000 andre, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få "Guiden til Kroppens sprog".

Tak fordi du skrev dig op!

Bestil brochure om Totum her

Vi sender brochuren snarest - så hold øje med din indbakke :-)