VORES ELEVER SYNES

Se hvad andre synes om uddannelsen!

VORES ELEVER SYNES

Se hvad andre synes om uddannelsen!
Det siger vores elever om kropsterapi uddannelsen

At gå hos Totum, Skolen for Kropsterapi, er en gennemgribende øjenåbner for det samspil, der er mellem krop og psyke. Jeg tror, at vi er mange mennesker, som gennem mange år, er blevet enige om den sammenhæng – mentalt set. NU kan jeg også mærke det.
Jeg er nået frem til, at det er gennem arbejdet med kroppen, dens samspil de forskellige dele imellem og vejrtrækningen, at jeg kan komme det nærmest.
Det er forunderligt at mærke den udvikling, der går vældigt stærkt. Det foregår i trygge rammer med dygtige undervisere.
Ligeså forunderligt er det at få lov at følge udviklingen hos dem, som jeg går på uddannelsen med, samt de der er længere eller færdige med uddannelsen. Alle er så venlige at coache og guide på indsigtsfuld og respektfuld vis, når vi har øve-aftener, eller når de er hjælpelærere.
Går du med en behandler i maven, kan jeg kun anbefale dig at tage denne uddannelse.

Trine

De har fået sammensat en uddannelse, som er perfekt afbalanceret mellem det rent praktiske håndværk i at behandle, samt det åndelige element, der naturligt opstår ved et møde mellem behandler og klient. Jeg er super taknemlig for, at jeg, kort tid efter uddannelsen, er i stand til at leve af at være behandler.

Simon

Jeg blev uddannet massør i 2013, men har følt, at der ligesom ”manglede” noget. Hos Totum har jeg fundet det, jeg manglede, nemlig hvordan krop og sind hænger sammen, og hvilken indflydelse det har på klienten. At kunne samle de sidste brikker har givet min behandling et skub, og mine klienter har alle været positive over det, der sker. Ydermere er der min egen personlige rejse og udvikling. Jeg er blevet meget bevist om, hvad jeg parkerer i min krop, og hvilken indvirkning det har på den. Jeg kan helt klart anbefale uddannelsen til kropsterapeut hos Totum. Både til dem, der har brug for mere i deres behandlinger, men sandelig også til dem, der har brug for personlig udvikling.

Henrik K.

At starte på uddannelsen hos Totum har klart været med til ændre min selvopfattelse. Det har åbnet for en enorm indføling. Efter at have oplevet succesrige behandlinger både på skolen og derhjemme, viser den helt store mening sig pludselig. Jeg begynder langsomt at kunne mærke mere og mere på de kroppe, som jeg i starten ikke anede, hvad jeg skulle gøre ved. Jeg forstår mere af sammenhængen nu og mærker den. Man skal tro på sine evner. Alle har dem. Det handler bare om at turde finde dem frem. Netop dét har skolen lært mig at finde ind til mig selv og turde springe ud i de ting jeg brænder for. Så til alle jer, der sidder derude og overvejer det – GØR DET! I vil ikke fortryde det.

Katrine

Jeg er sindssyg glad for at være startet på den her uddannelse. Det er meget intensivt at arbejde så meget ved briksen – men det er super spændende at arbejde med kroppen på den måde, og det har gjort mig endnu mere nysgerrig på at lære mere. Nu ved jeg, hvad jeg gerne vil leve af!

Katrine

Jeg kan nu helhedsbehandle mine klienter på en langt mere effektiv måde end før. Og jeg har allerede mærket store fremskridt med mine klienter, som jeg er begyndt også at massere. Der kommer helt andre og dybere ting frem, som jeg ikke så med zoneterapiøjne. Klienten får en ekstra oplevelse og kommer i kontakt med dybere lag af sig selv.

Izabella W.

Da jeg startede på uddannelsen var jeg ved at komme mig efter et længerevarende sygdomsforløb med stress. Jeg var udbrændt og uarbejdsdygtig. Gennem min udvikling på uddannelsen, føler jeg, at forløbet har været den overvejende faktor til at blive rask igen. Jeg har fundet en bedre ro, balance og glæde i både mit job og familieliv.

Michael