ÅBENT HUS

Oplev noget nyt!
Prøv en behandling  

 

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

På vores Åbent Hus-arrangementer  kan du prøve kropsterapi på egen krop i en minibehandling af en af vores dygtige elever. Du får også mulighed for at høre om filosofien bag kropsterapi, og om hvad den populære behandlingsform kan. Og så sørger vi selvfølgelig for forplejning undervejs.

Så hvis du har et par timer tilovers – og har mod på at opleve noget nyt, så vil det glæde os at se dig til en inspirerende dag.

Hvad får jeg med hjem?

 

Når du har været forbi os, er du blevet klogere på sammenhængen mellem krop og psyke, og på hvordan man kan bruge kropsterapi i forhold til en lang række af de lidelser det moderne menneske rammes af.

Kropsterapi skal mærkes. Og ved dette arrangement får du muligheden for at mærke på egen krop, hvordan selv langvarige smerter eller følelsesmæssige knuder kan løsnes op.

Vi glæder os meget til at se dig til dette særlige arrangement med begrænsede pladser.

20170831_O2Q9501
Der er ikke nogle planlagte Åbent Hus-arrangementer i øjeblikket.
Men følg os på Facebook – så får du automatisk besked om nye datoer.
Massage Fill Blaa small
Hvad er Kropsterapi?

 

Kropsterapi er en moderne behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Behandlingsformen bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier. 

Metoderne er en kombination af samtaleterapi, dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

På denne video kan du se mere om behandlingen. Videoen varer ca. 2 minutter.

Nyt fra Totum

Sådan behandler du bedst hælspore

Her får du Totums guide til behandling af hælspore. Det er en nem øvelse, som de fleste kan lave selv.   Navnet "hælspore" kommer af, at røntgenbilleder af patienter med hælspore, viser en lille knoglefremvækst under hælen, som ligner en lille spore. Smerterne...

læs mere

Dagbog fra en kursist: ”Jeg har det virkelig godt!”

Ulla Kardyb startede på Totums kropterapeutiske uddannelse d. 12 april 2018 i Aarhus. Hun blev færdiguddannet et år og én dag efter. Læs sidste afsnit i hendes fortælling om den rejse, hun har været på. Læs Ullas dagbogsindlæg fra sidste år her. "Jeg blev færdig i...

læs mere