ÅBENT HUS

Oplev noget nyt!
Prøv en behandling  

 

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

På vores Åbent Hus-arrangementer  kan du prøve kropsterapi på egen krop i en minibehandling af en af vores dygtige elever. Du får også mulighed for at høre om filosofien bag kropsterapi, og om hvad den populære behandlingsform kan. Og så sørger vi selvfølgelig for forplejning undervejs.

Så hvis du har et par timer tilovers – og har mod på at opleve noget nyt, så vil det glæde os at se dig til en inspirerende dag.

Hvad får jeg med hjem?

 

Når du har været forbi os, er du blevet klogere på sammenhængen mellem krop og psyke, og på hvordan man kan bruge kropsterapi i forhold til en lang række af de lidelser det moderne menneske rammes af.

Kropsterapi skal mærkes. Og ved dette arrangement får du muligheden for at mærke på egen krop, hvordan selv langvarige smerter eller følelsesmæssige knuder kan løsnes op.

Vi glæder os meget til at se dig til dette særlige arrangement med begrænsede pladser.

20170831_O2Q9501

KØBENHAVN


10. august 2019

 

ÅRHUS


24. august 2019

 

Massage Fill Blaa small
Hvad er Kropsterapi?

 

Kropsterapi er en moderne behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Behandlingsformen bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier. 

Metoderne er en kombination af samtaleterapi, dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

På denne video kan du se mere om behandlingen. Videoen varer ca. 2 minutter.

Nyt fra Totum

Jeg ignorerede larmen inde i mig selv

Udadtil var Søren Møller en verdensmand, der kunne alt. Men inden i larmede det, og han var tæt på at knække. Efter at have lagt sit liv om har han i dag fundet en indre ro. God uddannelse, godt job og en sød kæreste. Livet var en leg for Søren Møller, og intet kunne...

læs mere

Spændinger i kæben mindsker lidenskaben

Spændinger i kæben eller smerter i kæbemusklerne kan opstå af forskellige årsager. Udover at være ubehageligt kan spændingerne gøre det svært for os at slappe af i resten af kroppen, og det kan ligeledes mindske sanseligheden og lidenskaben. I forhold til størrelsen...

læs mere

“Jeg er ikke Superman”

Kropsterapeut Lars Henrik Ramussen guider sine klienter hen mod at finde svarene på, hvordan deres krop og sind hænger sammen. Han siger selv, at han ikke er Superman, men mere en hjælpende hånd til at finde folks næste skridt ned ad deres livssti. Da Lars Henrik...

læs mere