KROPSTERAPI HOS EKSPERTEN

Som klient hos Marcus er du i hænderne på én af Danmarks bedste og mest erfarne kropsterapeuter. Med sin store viden om sammenhænge mellem krop og psyke har han en sjælden evne til at sætte ind de rette steder og tage fat om årsagen til din problematik.


At finde denne grundlæggende årsag til sine klienters problemer og arbejde med at gøre noget ved årsagen fremfor ved symptomerne er Marcus’ speciale.


Marcus er en af Danmarks førende kropsterapeuter. Han er ekspert indenfor behandling af stress, angst og kroniske smertelidelser – og en erfaren og underholdende foredragsholder.


Med over 20 års erfaring som kropsterapeut har han udført mere end 20.000 behandlinger, og gennem 14 år som underviser har han uddannet mere and 500 elever i kropsterapi.


Marcus er desuden uddannet kost- og ernæringsvejleder hos institut for Optimal Ernæring, NLP Mastercoach og er ved at uddanne sig som kognitiv psykoterapeut.


Læs mere om Marcus behandlingsfilosofi her

Marcus er ekspert i behandling af langvarige eller kroniske skader, smerter og gener i muskler, sener og led.

Desuden er et særligt fokusområde for Marcus behandlingen af psykiske problemstillinger såsom angst, stress og depression.

En kropsterapi behandling starter altid med en indledende samtale, hvor du fortæller om, hvilke fysiske eller psykiske problemstillinger, du oplever.


Efter samtalen starter selve behandlingen. Du ligger på ryggen med et tæppe over dig. 
Jeg begynder med at afspænde muskel- og senehæfter for at skabe en åbning til kredsløbet gennem lymfesystemets affaldssystem, så kroppen kan tømme ud igennem venerne. Dette er afgørende for, at kroppen senere får fuld udnyttelse af massagen.


En behandling afsluttes med en kort samtale – hvis der er behov for det.

Normalt føles et fantastisk velvære efter en behandling både fysisk og psykisk, og der vil sjældent være ømhed. Hvis der efter en behandling forekommer ømhed vil den kunne sammenlignes med den samme følelse som efter sund motion.

Bestil tid hos Marcus

PRAKTISK INFO

  • Kropsterapi (1 time) 1.500,-
  • Coaching/Samtale terapi (1 time) 1.500,-
  • Klippekort (5 behandlinger) 6.800,-

Totum Klinik ligger lige ved Nørreport station, tæt på tog, bus og Metro:
Frederiksborggade 11, 2. sal
1360 København K

Find vej

Nærmeste parkering er i anlægget på Israels Plads, ca 500m fra klinikken

Du kan betale med kontanter efter din behandling.

Skulle du være nødt til at melde afbud til en behandling, skal det gøres senest 24 timer før.

Ved aflysning senere end 24 timer, koster det 750 kr. Ved aflysninger senere end kl. 08.00 på dagen eller ved udeblivelse er jeg nødsaget til at tage fuld betaling på 1.500 kr.

Aflysninger skal ringes ind til mig på tlf. 30294936 eller aflyses via linket der er i den mail du modtager ved en booking (husk du skal logge ind i onlinebook, når du aflyser).

Afbud via mail eller sms vil ikke blive betragtet som afbud.
Hvis du har spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at kontakte mig på 30 29 49 36 eller mh@totum.dk

Kort video

Se mere om Kropsterapi behandling

Video om kropsterapi
Scroll til toppen