Maja Lorentzen

Maja Lorentzen

Indhold

Foredrag om angst

Indholdsfortegnelse

Den landskendte komiker, Elias Ehlers, var så syg af angst, at han fik at vide, at han ligeså godt kunne søge invalidepension og forvente et dagligt højt indtag af medicin.


Gennem kropsterapi ved Marcus Heller, som er en af landets førende eksperter i behandling af angst, er Elias nu fri af sin angst.

35.000 danskere er dagligt sygemeldt med stress, og 350.000 rammes af angst i løbet af bare et år i Danmark. Mange oplever, at de får meget lidt – eller ringe – hjælp til at blive raske. En af de mest succesrige behandlingsformer er kropsterapi. Det skyldes, at krop og psyke er nært forbundne. Sygdomme, som stress, angst eller depression kan sætte sig i kroppen, og de kan behandles gennem kroppen.

Du er inviteret til en aften, hvor stand-up komiker Elias Ehlers og en af landets førende eksperter i kropsterapi og angstbehandling Marcus Heller holder foredrag om behandling af angst uden medicin.

Læs også: Kan man behandle barndomstraumer gennem kropsterapi?

Marcus Heller er en af landets førende eksperter inden for kropsterapi. Han er leder af Totum – Skolen for Kropsterapi og en erfaren og underholdende foredragsholder samt samfundsdebattør.

Den landskendte komiker Elias Ehlers var så syg af angst, at han fik at vide, at han ligeså godt kunne søge invalidepension og forvente et dagligt højt indtag af medicin. Men ved hjælp af kropsterapi ved Marcus Heller og en hel anden tilgang til det at rumme sin egen angst, kom han tilbage til livet.

Kropsterapien tog hånd om kernen til problemet

Elias Ehlers blev i 2012 diagnosticeret med generaliseret angst, stress og en depression. Efter et år i behandling hos en psykiater med kraftig medicinering, fik han at vide at behandlingen var slut, selvom det ikke have hjulpet. Elias havde stadig svært ved at få sin hverdag til at fungere. Han havde præstationsangst, når han skulle på scenen, og han havde stadig alt for mange aftener, hvor han bare lå og græd i sin seng.

Lettere panisk og på bar bund søgte Elias en anden vej og fandt frem til kropsterapeut Marcus Heller. Marcus var den første der ikke gik direkte på Elias’ symptomer, men i stedet fokuserede han på hvad der lå bag – kernen til problemet.

Læs også: Behandling af angst gennem kropsterapi

Gennem kropsbehandlinger og samtale fik Elias en indsigt i sig selv – hvorfor han var som han var, og hvorfor han havde det som han havde det, samtidigt med han fik de nødvendige redskaber til at kunne ændre det, der skulle ændres.

Efter 6 mdr. med kropsterapi havde angst, stress og depression forladt Elias’ krop. Han gik fra at være sengeliggende og ude af stand til at leve sit liv til at arbejde på fuld tid, have succes som komiker, finde en kæreste og senere blive far.

Et åbenhjertigt, personligt og underholdende foredrag om at komme tilbage til livet

Få den rørende fortælling og en masse vigtig viden om, hvordan man kan behandle angst helt uden medicin.

Læs mere om foredraget og køb billet her.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Forfatter

Maja Lorentzen

Maja Lorentzen

Seneste indlæg

Derfor er der brug for kropsterapeuter

Derfor er der brug for kropsterapeuter

Når vi ser på statistikker over danskernes generelle mentale helbred, ser vi et billede der viser at overraskende mange af os kæmper

KROPSTERAPI HJALP PÅ CORONA STRESS

Både myndigheder og sundhedsprofessionelle har påpeget, hvor vigtigt det er at tage hånd om de psykiske følger af corona. Læs hvordan kropsterapi

Bliv klogere på angstsymptomer

Har du angstsymptomer?

Hvert år rammes over 350.000 danskere af angst, og derfor er der stor sandsynlighed for at du selv eller en du kender,

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen