Vintergækker

Foråret er på vej, og i dag havde vi på hold 8 sidste undervisningsdag. Om et par uger skal vi til eksamen, og så skal vi for alvor ud og prøve kræfter med den virkelige verden. Da jeg cyklede hen til TOTUM i morges, kom jeg til at tænke på, hvor meget jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg ville starte på uddannelsen eller ej, inden jeg meldte mig til i sidste øjeblik for et års tid siden – om jeg kunne få det til at hænge sammen med tid og penge og alt det der.. Men hvor er jeg glad for, at jeg valgte at tage denne uddannelse!!! Jeg synes virkelig, at jeg har lært meget om kroppen og psyken og sammenhængen mellem det hele. Jeg har fået en viden og et værktøj, som kommer til at følge mig resten af mit liv, som jeg kan bruge til at hjælpe andre mennesker, hvilket er helt ubegribelig fantastisk. Og derudover har jeg virkelig lært meget om mig selv. Det er sgu ikke helt den samme Julie, der går til eksamen her om et par uger, som den Julie der startede på ’TOTUM – skolen for kropsterapi’ for snart et år siden.

Hav en dejlig aften!