Julie Runa

Julie Runa

Indhold

DAGBOG: Vores fødder

Billede 2

Endnu en spændende undervisningsdag. I dag har vi beskæftiget os med fødderne, som er kroppens grundpiller. Det er dem, der forbinder os med jorden, med den fysiske verdens virkelighed. De afspejler, hvordan vi har det med det sted, vi befinder os i livet, og det sted, vi er på vej hen.

Kroppens holdning afhænger fuldstændig af føddernes stilling, og hvis vi ønsker en bedre holdning, hvad enten vi har det med at falde sammen eller har tendens til at spænde os selv som en flitsbue, så skal vi starte med fødderne.

Vores fødder kan også fortælle os rigtig meget om resten af vores krops tilstand. De er en slags spejlbillede af det menneskelige legeme. Teorien er, at fødderne er inddelt i nogle zoner, som er forbundet med vores organer og resten af vores krop via nerve- og energibaner. Disse zoner kommunikerer og vekselvirker med de dele af vores krop, som de er forbundet med, og er derfor i stand til at røbe, hvis der er noget galt et sted i kroppen. Ved at behandle disse zoner, kan man påvirke både organer, muskler og knogler til at få det bedre og styrke vores psyke og kroppens generelle helbred og velvære.. Det er virkelig interessant at dykke ned i, hvordan det hele hænger sammen.. Jeg glæder mig allerede til næste undervisningsgang!

Hav en dejlig aften!

Kh Julie fra hold 8

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste indlæg

Fra skemalagt liv til egen chef

Fra skemalagt liv til egen chef

Som én, der kender alt til det skemalagte liv, nyder jeg at være sin egen chef. En løbetur midt på dagen, lidt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen