Maja Lorentzen

Maja Lorentzen

Indhold

Totum åbner uddannelse i Odense

Indholdsfortegnelse

Den populære kropsterapiuddannelse åbner nu sin tredje skole i den fynske hovedstad.

Administrerende direktør og grundlægger Jeppe Dalsgaard forklarer, at åbningen blandt andet er et resultat af stor efterspørgsel i forhold til behandling af angst.

Op mod 80 procent af de kropsterapeuter, som består Totums uddannelse, bruger det efterfølgende i deres daglige arbejde, og blandt landets etablerede kropsterapeuter er der mange ventelister. Derfor opretter Totum – Skolen for Kropsterapi nu en uddannelse i Odense City.

”Sygdomme som stress og angst breder sig som en steppebrand i øjeblikket. Derfor er der også kommet en enorm interesse for at kunne behandle det,” siger Jeppe Dalsgaard, der er administrerende direktør for Totum, som er Skandinaviens største skole for kropsterapeuter.

350.000 danskere kæmper med angst

I Danmark kommer der i øjeblikket flere og flere angstramte danskere – især blandt uge breder det sig. Ifølge Sundhedsstyrelsen kæmper 350.000 danskere med angst (læs mere her). Desværre oplever mennesker, der rammes af stress og angst ofte, at der er meget lidt hjælp at hente, når de henvender sig ved lægen. Angst er decideret underbehandlet, advarer Psykiatrifonden, og behandlingstilbuddene indbefatter om oftest medicin uden helbredelse.

Kropsterapi har meget positive resultater i behandling af angst

Læs også: Kan vi overhovedet rumme angst og stress?

Positive resultater med behandling af angst

Kropsterapi har positive resultater med at behandle angst, stress og kroniske smerter. En af landets førende eksperter i angstbehandling er kropsterapeut og grundlægger af Totum Marcus Heller. Han forklarer, at behandlingsformen, som er udviklet i Danmark, arbejder med at kunne være i følelsen af angst:

”Det er gennem de kropslige reaktioner, vi stille og roligt behandler de stress- eller angstsymptomer, som klienten har. Efterhånden lærer klienten angstens reaktioner i kroppen så godt at kende, at kroppen bliver tryg med følelsen – og dermed slipper angsten sit tag,” siger Marcus Heller, der har haft over 300 elever igennem Totums uddannelse.

Læs også: Ekspert i behandling af angst giver de fire steps til at stoppe et angstanfald

Marcus Heller fortsætter:

”Som kropsterapeut arbejder man med modstanden mod at følelsen overhovedet opstår. Og det er både i samtalen med klienten, og når vi behandler kroppen.”

Interesseret i at uddanne dig til kropsterapeut i Odense?

Til december kan fynboerne se frem til, at kropsterapiuddannelsen åbner i på Thorsgade 13 i centrum af Odense, og kommende elever kan allerede nu reservere en plads på infomødet til uddannelsen her.

Foredrag i Odense med kendt komiker: Behandling af angst uden medicin

Den 19. september holder den anerkendte kropsterapeut og ekspert i behandling af angst Marcus Heller et foredrag med Elias Ehlers i Odense. Den landskendte komiker var så plaget af angst, at han fik at vide, at han lige så godt kunne søge om invalidepension. Gennem kropsterapi ved Marcus Heller blev Elias Ehlers behandlet for sin angst helt uden medicin og er i dag en velfungerende familiefar. Oplev det åbenhjertige, personlige og underholdende foredrag – meld dig til her.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Forfatter

Maja Lorentzen

Maja Lorentzen

Seneste indlæg

KROPSTERAPI HJALP PÅ CORONA STRESS

Både myndigheder og sundhedsprofessionelle har påpeget, hvor vigtigt det er at tage hånd om de psykiske følger af corona. Læs hvordan kropsterapi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen