Minikurser

1

weekend

16

LEKtIONER

16

ELEVER PR. HOLD

2.950,-

pr. person

Jeppe Dalsgaard, Direktør

10. august 2022

Indhold

Se mere om kurset her

I videoen her, kan du høre Line fortælle om hvordan det har været at deltage i et Minikursus

Tænk nu hvis.....

Du som tager dig af andre
Kunne hjælpe dine børn med at finde ro – især ved sengetid. Kunne hjælpe din nærmeste med at lindre en hovedpine. Eller kunne mindske smerter i nakke eller skuldre – hos en du holder af, så det rigtigt gjorde en forskel.

Du som er massør
Kunne give dine klienter en endnu mere effektiv behandling ved at have en endnu bedre forståelse for mulige årsager til deres smerter. Og kunne give dem en endnu mere positiv oplevelse i behandlingen ved at bruge åndedrætsteknikker og pulserende massage til at afspænde.

Du som er zoneterapeut
Kunne give dine klienter en endnu mere virksom behandling ved at bruge pulserende massage og åndedrætsteknikker til afspænding og til at sætte ekstra skub i udrensning af affaldsstoffer.
Også at kunne tilbyde dine klienter at behandle spændinger i nakken eller skuldrene, som supplement til den zoneterapeutiske behandling.

Det kan du lære hos os

Vi har nemlig sammensat et 2-dages Minikursus i kropsterapi, hvor du kan grundlægge eller supplere din værktøjskasse med nogle af de vigtigste teknikker og metoder fra kropsterapeuternes grunduddannelse.

På en enkelt – meget intensiv – weekend lærer du de bedste af kropsterapiens greb og teknikker til at kunne afspænde og lindre smerter i kroppen. Og du får en grundlæggende forståelse af, hvordan krop og psyke påvirker hinanden, så du kan hjælpe den du behandler på vejen mod en bedre forståelse af eventuelle dybereliggende årsager til smerterne.

Kursets indhold

Hvad menes der med, at krop og psyke hænger sammen?

Er der en bestemt sammenhæng mellem visse følelser og visse områder i kroppen?

På kurset får du en grundig introduktion til kropsterapeuternes grundlæggende tilgang til behandlingen, og vi gennemgår en række af de mest almindelige koblinger mellem krop og psyke.

På kurset bliver du introduceret til sammenhængen mellem krop og psyke, og får en dybere forståelse for hvordan de påvirker hinanden.

Dermed kan du se problemerne hos den, du skal behandle i et mere helhedsorienteret perspektiv, og har bedre forudsætninger for at finde det rigtige sted at sætte ind med behandlingen. Og du kan guide vedkommende videre mod forståelse af eventuelle dybereliggende årsager til problemet. Altsammen betyder det at den du behandler kan opleve en mere varig lindring som resultat af din behandling.

Hvor sætter man hænderne, når man skal behandle en øm nakke?

Hvilke bevægelser skal man gøre for at løsne den op?

Vi gennemgår grundlæggende greb og teknikker og sørger for, at du får prøvet dem i praksis under vores vejledning, så du er fortrolig med dem og kan bruge dem til at behandle andre.

På kurset får du introduktion og træning i grundlæggende greb og teknikker, så du føler dig fortrolig med dem og klar til at lindre en spændingshovedpine, en øm nakke eller skulder – effektivt og på den rigtige måde.

Hvad er pulserende massage?

Hvorfor er den så effektiv?

Hvornår skal jeg bruge den – og hvordan gør man?

Denne teknik er en af de vigtigste redskaber i kropsterapeuternes værkstøjskasse. På kurset lærer du, hvorfor den er så effektiv, og hvordan du selv kan bruge teknikken.

På kurset får du introduktion og træning i at bruge den pulserende massage, som kropsterapeuterne bruger, både til at afspænde de store muskelgrupper i hele kroppen. Og til at hjælpe den med at udskille affaldsstoffer, som kan ophobe sig i muskler og led, og kan skabe problemer dér.
Dermed kan du hjælpe den du behandler ekstra godt, både til at slappe godt af i hele kroppen, og ved at sætte skub i lindringen ved at stimulere udskillelse af affaldsstoffer.

Hvad betyder åndedrættet generelt for vores velvære?

Hvordan kan man bruge åndedrætsteknikker i en behandling?

På kurset lærer du om åndedrættets betydning for vores sundhed og velvære. Du ved, hvordan man skelner mellem en overfladisk og en dyb vejrtrækning, og du ved, hvordan du kan bruge åndedrættet i dine behandlinger.

Hvordan kan jeg bruge mine hænder, så jeg ikke selv bliver træt og øm?

Hvordan skal jeg stå for ikke af få ondt i ryggen?

Det er jo ikke meningen, at du selv skal blive træt og øm, når du behandler. Så på kurset gennemgår vi også de gode arbejdsstillinger, så du ikke slider for meget på dig selv.

Kommende kurser

Købmagergade 60, 1. sal, 1150 København K

eller

Frederiksborggade 11, 2. sal, 1360 København K

6.-7. august 2022
17.-18. september 2022 

 

Grønnegade 21, 2.sal
5000 Odense

5.-6. november 2022

Østergade 1, 1. sal
8000 Århus C

Ingen planlagte pt.

Læs om vores gratis introkurser.

Trillium
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Ingen planlagt pt.

Læs om vores gratis introkursus.

Pris og tilmelding

Kurset koster 2.950,- pr. deltager. 

Ofte stillede spørgsmål

Minikurset henvender sig til alle, som er nysgerrige på, hvad kropsterapien kan som behandlingsform, og som gerne vil lære nogle konkrete teknikker, som de kan bruge enten i deres arbejde eller privat.

Minikurset kan tages som et selvstændigt kursus, men kan også bruges som en introduktion til vores kropsterapeutuddannelse.

Kræves der nogen forkundskaber?

Du behøver ingen bestemte forkundskaber for at tage minikursus i Kropsterapi.

Du får rig mulighed for at lære gennem hænderne og forstå gennem kroppen, da du både får behandlinger selv og lærer at give dem

Købet af billet til vores foredrag og arrangementer er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven. Vi tilbyder dog som en service at refundere købte billetter indtil 7 dage før kurset.

For at melde afbud skal du give os besked, ved at sende en mail til Totum på info@totum.dk

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din besked til os inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du melder afbud indenfor fristen, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Se her

Hvad andre syntes

Vil du vide mere?

Kontakt en studievejleder

Image by Marius Persson Photography

PETEr GOLDEK

Scroll til toppen