MINIKURSUS I KROPSTERAPI

Få værktøjer med dig hjem, som du kan bruge med det samme

MINIKURSUS I KROPSTERAPI

Få værktøjer med dig hjem, som du kan bruge med det samme
Tænk nu hvis…..

Du som tager dig af andre
Kunne hjælpe dine børn med at finde ro – især ved sengetid. Kunne hjælpe din nærmeste med at lindre en hovedpine. Eller kunne mindske smerter i nakke eller skuldre – hos en du holder af, så det rigtigt gjorde en forskel.

Du som er massør
Kunne give dine klienter en endnu mere effektiv behandling ved at have en endnu bedre forståelse for mulige årsager til deres smerter. Og kunne give dem en endnu mere positiv oplevelse i behandlingen ved at bruge åndedrætsteknikker og pulserende massage til at afspænde.

Du som er zoneterapeut
Kunne give dine klienter en endnu mere virksom behandling ved at bruge pulserende massage og åndedrætsteknikker til afspænding og til at sætte ekstra skub i udrensning af affaldsstoffer.
Også at kunne tilbyde dine klienter at behandle spændinger i nakken eller skuldrene, som supplement til den zoneterapeutiske behandling.

 

Det kan du lære hos os

 

 

Vi har nemlig sammensat et  2-dages Minikursus i kropsterapi, hvor du kan grundlægge eller supplere din værktøjskasse med nogle af de vigtigste teknikker og metoder fra kropsterapeuternes grunduddannelse.

På en enkelt – meget intensiv – weekend lærer du de bedste af kropsterapiens greb og teknikker til at kunne afspænde og lindre smerter i kroppen. Og du får en grundlæggende forståelse af, hvordan krop og psyke påvirker hinanden, så du kan hjælpe den du behandler på vejen mod en bedre forståelse af eventuelle dybereliggende årsager til smerterne.

Kursets indhold

Z

KROP OG PSYKE

Hvad menes der med, at krop og psyke hænger sammen?

Er der en bestemt sammenhæng mellem visse følelser og visse områder i kroppen?

På kurset får du en grundig introduktion til kropsterapeuternes grundlæggende tilgang til behandlingen, og vi gennemgår en række af de mest almindelige koblinger mellem krop og psyke.

Z

GREB OG TEKNIKKER

Hvor sætter man hænderne, når man skal behandle en øm nakke?

Hvilke bevægelser skal man gøre for at løsne den op?

Vi gennemgår grundlæggende greb og teknikker og sørger for, at du får prøvet dem i praksis under vores vejledning, så du er fortrolig med dem og kan bruge dem til at behandle andre.

Z

PULSERENDE MASSAGE

Hvad er pulserende massage?

Hvorfor er den så effektiv?

Hvornår skal jeg bruge den – og hvordan gør man?

Denne teknik er en af de vigtigste redskaber i kropsterapeuternes værkstøjskasse. På kurset lærer du, hvorfor den er så effektiv, og hvordan du selv kan bruge teknikken.

Z

GUIDET ÅNDEDRÆT

Hvad betyder åndedrættet generelt for vores velvære?

Hvordan kan man bruge åndedrætsteknikker i en behandling?

Vi gennemgår dette helt grundlæggende emne, og du lærer at skelne mellem overfladisk og en dyb vejrtrækning

Z

ARBEJDSSTILLINGER

Hvordan kan jeg bruge mine hænder, så jeg ikke selv bliver træt og øm?

Hvordan skal jeg stå for ikke af få ondt i ryggen?

Det er jo ikke meningen, at du selv skal blive træt og øm, når du behandler. Så på kurset gennemgår vi også de gode arbejdsstillinger, så du ikke slider for meget på dig selv.

 

Undervisningen foregår ved briksen
2 erfarne undervisere guider alle grundigt igennem hver øvelse
Max. 16 elever pr. hold

 

 

 

 

Undervisningen foregår ved briksen
2 erfarne undervisere guider alle grundigt igennem hver øvelse
Max. 16 elever pr. hold

 

 

 

Hvem kan deltage i
kurset?

 

Minikurset henvender sig til alle, som er nysgerrige på, hvad kropsterapien kan som behandlingsform, og som gerne vil lære nogle konkrete teknikker, som de kan bruge enten i deres arbejde eller privat.

Minikurset kan tages som et selvstændigt kursus, men kan også bruges som en introduktion til vores kropsterapeutuddannelse.

 

Kræves der nogen forkundskaber?

 

Du behøver ingen bestemte forkundskaber for at tage minikursus i Kropsterapi.

Du får rig mulighed for at lære gennem hænderne og forstå gennem kroppen, da du både får behandlinger selv og lærer at give dem

20170831_O2Q9145
20170831_O2Q9439
20170831_O2Q9501
Det her får du med dig hjem

 

  =

  Introduktion og træning i grundlæggende greb og teknikker, så du føler dig fortrolig med dem og klar til at lindre en spændingshovedpine, en øm nakke eller skulder – effektivt og på den rigtige måde.

  =

  Introduktion og træning i at bruge den pulserende massage, som kropsterapeuterne bruger, både til at afspænde de store muskelgrupper i hele kroppen. Og til at hjælpe den med at udskille affaldsstoffer, som kan ophobe sig i muskler og led, og kan skabe problemer dér.
  Dermed kan du hjælpe den du behandler ekstra godt, både til at slappe godt af i hele kroppen, og ved at sætte skub i lindringen ved at stimulere udskillelse af affaldsstoffer.

  =

  Du bliver introduceret til sammenhængen mellem krop og psyke, og får en dybere forståelse for hvordan de påvirker hinanden.
  Dermed kan du se problemerne hos den, du skal behandle i et mere helhedsorienteret perspektiv, og har bedre forudsætninger for at finde det rigtige sted at sætte ind med behandlingen. Og du kan guide vedkommende videre mod forståelse af eventuelle dybereliggende årsager til problemet. Altsammen betyder det at den du behandler kan opleve en mere varig lindring som resultat af din behandling.

  =

  Du lærer om åndedrættets betydning for vores sundhed og velvære. Du ved, hvordan man skelner mellem en overfladisk og en dyb vejrtrækning, og du ved, hvordan du kan bruge åndedrættet i dine behandlinger.

  =

  Du lærer de gode arbejdsstillinger, så du kan hjælpe andre uden at overbelaste dig selv eller blive træt.

  Det her får du med dig hjem

   

   ;

   Introduktion og træning i grundlæggende greb og teknikker så du føler dig fortrolig med dem, og klar til at lindre en spændingshovedpine, en øm nakke, skulder eller ryg – effektivt og på den rigtige måde.

   ;

   Introduktion og træning i at bruge den pulserende massage som kropsterapeuterne bruger, både til at afspænde de store muskelgrupper i hele kroppen. Og til at hjælpe den med at udskille affaldsstoffer, som kan ophobe sig i muskler og led, og kan skabe problemer dér.
   Dermed kan du hjælpe den du behandler ekstra godt, både til at slappe godt af i hele kroppen, og ved at sætte skub i lindringen ved at stimulere udskillelse af affaldsstoffer.

   ;

   Du bliver introduceret til sammenhængen mellem krop og psyke, og får en dybere forståelse for hvordan de påvirker hinanden.
   Dermed kan du se problemerne hos den du skal behandle i et mere helhedsorienteret perspektiv, og har bedre forudsætninger for at finde det rigtige sted at sætte ind med behandlingen. Og du kan guide vedkommende videre mod forståelse af eventuelle dybereliggende årsager til problemet. Altsammen betyder det at den du behandler kan opleve en mere varig lindring som resultat af din behandling.

   ;

   Du lærer om åndedrættets betydning for vores sundhed og velvære. Du ved hvordan man skelner mellem en overfladisk og en dyb vejrtrækning, og du ved hvordan du kan bruge åndedrættet i dine behandlinger.

   ;

   Du lærer de gode arbejdsstillinger så du kan hjælpe andre uden at overbelaste dig selv eller blive træt.

   “Ved de mere fysiske skader er kropsterapi bare mere effektiv end zoneterapi, fordi man har flere værktøjer at gøre godt med. Da kroppen hænger sammen fysisk og psykisk, behandler jeg ikke kun lændesmerterne, jeg kommer også ind bagved og finder ud fra, hvor smerter stammer fra rent psykisk.”

   Jannie Norling

   Totum Kropsterapeut og Zoneterapeut

   “Jeg er uddannet massør, men syntes at der ligesom ”manglede” noget for at jeg kunne behandle mine klienter optimalt. I kropsterapien fandt jeg det jeg manglede, nemlig hvordan krop og sind hænger sammen, og hvilken indflydelse det har på klienten. At kunne samle de sidste brikker har givet min behandling et skub, og mine klienter har alle været meget glade for de nye teknikker

   Henrik Kullas

   Totum Kropsterapeut og Massør

   Pris

    

    

   Prisen for 2 dages kursus er 2.950,- kr. pr. deltager.
   Hvor og hvornår foregår kurset?

    

   Hvor foregår kurset?

    

   Kropsterapi-Uddannelse-Infomøde-København-1
   Kropsterapi-uddannelse-infomøde-i-Odense
   Infomøde-Århus-1
   Infomøde-Ålborg-1

   KØBENHAVN

   ODENSE

   ÅRHUS

   AALBORG

   25.-26. april 2020
   6.-7. juni 2020

   18. – 19. april 2020
   6.-7. juni 2020

   9.-10. maj 2020

   16.-17. maj 2020

    

   KØBENHAVN
   ODENSE
   ÅRHUS
   AALBORG

    

   Hvad nu, hvis jeg melder mig til grunduddannelsen bagefter?

    

   Hvis du vælger at tilmelde dig grunduddannelsen efter kurset, vil du nok opleve at der er en smule repetition af teknikker – navnlig helt i begyndelsen.

   Derfor kompenserer vi ved at forære dig en sprit-ny behandlingsbriks til en værdi af 2.800,- kr.*

   Så er du rigtig godt klædt på til at komme i gang med at give behandlinger!

    

   * Tilbuddet gælder kun hvis du tilmelder dig et hold på grunduddannelsen senest 3 måneder efter Minikurset. Startdatoen for det hold du vælger, behøver ikke ligge indenfor de 3 måneders frist.

   Massage Fill Blaa small
   Hvad er Kropsterapi?

    

   Kropsterapi er en moderne behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

   Behandlingsformen bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier. 

   Metoderne er en kombination af samtaleterapi, dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

   På denne video kan du se mere om behandlingen. Videoen varer ca. 2 minutter.