SKANDINAVIENS STØRSTE

Det er vi rigtig stolte af og vi arbejder hĂĽrdt for at blive endnu bedre!

SKANDINAVIENS STØRSTE

Det er vi rigtig stolte af og vi arbejder hĂĽrdt for at blive endnu bedre!
Hvad er Totum – Skolen for Kropsterapi?

 

Totum blev grundlagt i 2012 af Marcus Heller, Jeppe Dalsgaard og Ronni Vistisen ud fra en grundtanke om, at alle skal have mulighed for at kunne uddanne sig til kropsterapeut –  uafhængigt af arbejds- eller uddannelsesmæssige baggrund.

Derfor henvender Totum sig til alle, der ønsker at lÌre at mestre det kropsterapeutiske hündvÌrk, og lÌre den indføling, der gør dem i stand til at behandle fysiske og psykiske problemstillinger via kropsterapi.

Siden Totum slog dørene op for første gang, har skolen haft voksevÌrk, sü den i dag kan kalde sig Skandinaviens førende og største inden for kropsterapi.

Der uddannes i øjeblikket mere end 400 kropsterapeuter om üret fra Totums fem skoler, som ligger i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Malmø.

En Totum kropsterapeut i hver familie
En kropsterapeut i hver familie

 

Vi kan alle blive syge, rammes af stress, fü en fysisk skade elle opleve sorg. Disse er livsvilkür, vi ikke kan komme udenom. Og nür spÌndingerne i nakken tager til, en nerve i ryggen sÌtter sig fast eller migrÌnen lukker sig som en osteklokke over vores hoved, søger de fleste hjÌlp i det offentlige sundhedssystem. Men tÌnk, hvis hjÌlpen kunne findes inden for familiens trygge rammer?

Hos Totum har vi en vision om, at der i enhver familie skal være mindst én kropsterapeut. En person, der med sin viden om krop og psykens sammenhæng kan træde til, når et medlem af familien eller én i vennekredsen har ondt i kroppen – eller når livet gør ondt.

Totum Kropsterapi er et håndværk, som alle kan tillære sig – på linje med så mange andre færdigheder. Og vi mener, at det er vigtigt at få udbredt behandlingsformen, så flere kan få muligheden for behandling, når behovet opstår.

Kropsterapi Behandling

Totum Kropsterapi møder dig lige der, hvor du er i livet.

Uanset om du kommer med en spÌndt nakke, et knÌ der gør ondt eller en øm skulder, sü kan kropsterapeuten hjÌlpe dig med at finde frem til, hvorfor du har ondt netop der i din krop.

Kropsterapi kan for mange mennesker skabe forandringer pü følgende omrüder: stress, angst, traumer, gigt, smerter, piskesmÌld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer o.s.v.

Kropsterapi Uddannelse

En kropsterapeut er en terapeut, som arbejder med en dybere forstĂĽelse af den menneskelige psyke og kroppens sprog, og hvordan kroppen og psyken hĂŚnger sammen.

Som kropsterapeut dykker du langt dybere ned i kroppen end andre former for massage og behandler ikke kun symptomerne, men kommer derimod langt tĂŚttere pĂĽ sagens kerne.

Pü den müde er en kropsterapeut i stand til at bryde eventuelle negative mønstre og forhindre, at de samme problemer bliver ved med at gentage sig.

Hvem stĂĽr bag Totum?

JEPPE DALSGAARD

JEPPE DALSGAARD

jd@totum.dk


Jeppe Dalsgaard er uddannet kropsterapeut ved ManuVision.
Jeppe har altid haft stor interesse for hvad der kan gøre en forskel hos mennesker, og netop derfor blev han sü begejstret for kropsterapien. Jeppes drivkraft ligger i at udbrede kropsterapien, sü flest muligt kan fü glÌde af den.

Jeppe  bruger i dag sine kompetencer til at udvikle og udvide Totum.

 

RONNI VISTISEN

RONNI VISTISEN

rv@totum.dk


Ronni Vistisen er uddannet kropsterapeut ved ManuVision.
Ronni har en unik og skarp müde at se, forstü og formidle sammenhÌngen mellem krop og psyke pü. Han er en ildsjÌl, som altid søger en dybere viden i sit arbejde.

MARCUS HELLER

MARCUS HELLER

mh@totum.dk


Marcus Heller er uddannet kropsterapeut ved Body SDS.
Marcus har gennem mange ĂĽr udviklet pĂĽ sin tilgang til behandlingen. I dag nyder mange godt af hans exceptionelle evner til at mĂŚrke og lĂŚse kroppens signaler.

Marcus’ største passion ligger i at formidle og videregive sin viden ved briksen, og det gør han primært på Totum’s MasterClass.

Hvem stĂĽr bag Totum?

Jeppe Dalsgaard

JEPPE DALSGAARD

jd@totum.dk


 

Jeppe Dalsgaard er uddannet kropsterapeut ved ManuVision.
Jeppe har altid haft stor interesse for hvad der kan gøre en forskel hos mennesker, og netop derfor blev han sü begejstret for kropsterapien.
Jeppes drivkraft ligger i at udbrede kropsterapien, sĂĽ flest muligt kan fĂĽ glĂŚde af den.
Han bruger i dag sine kompetencer til at udvikle og udvide Totum.

 

Jeppe Dalsgaard

Marcus Heller

mh@totum.dk


Marcus Heller er uddannet kropsterapeut ved Body SDS.Marcus har gennem mange år udviklet på sin tilgang til behandlingen. I dag nyder mange godt af hans exceptionelle evner til at mærke og læse kroppens signaler. Marcus’ største passion ligger i at formidle og videregive sin viden ved briksen, og det gør han primært på Totum’s MasterClass.

 

Jeppe Dalsgaard

Ronni Vistisen

rv@totum.dk


Ronni Vistisen er uddannet kropsterapeut ved ManuVision.
Ronni har en unik og skarp müde at se, forstü og formidle sammen-hÌngen mellem krop og psyke pü. Han er en ildsjÌl, som altid søger en dybere viden i sit arbejde.

 

Hvor finder jeg Totum?


Kropsterapi Uddannelse Infomøde København

København

Købmagergade 60
1150 København K

Kommende infomøder:

7. maj 2020
2. juni 2020
7.juli 2020

 

 

Kropsterapi Uddannelse Infomøde København

Odense

Oasen–Nuets Center Thorsgade 13
5000 Odense

Kommende infomøder:

14. April 2020
13. Maj 2020
9. Juni 2020

Kom til gratis infomøde

Kropsterapi uddannelse infomøde i Århus

Århus

Østergade 1, 1. sal
8000 Århus C

Kommende infomøder:

7. maj 2020
2. juni 2020
7.juli 2020

 

 

Kropsterapi uddannelse infomøde i Ålborg

Aalborg

Trillium, Vesterbro 18
9000 Aalborg

Kommende infomøder:

7. maj 2020
2. juni 2020
7.juli 2020

 

 

Vil du vide mere om Totum?

SĂĽ se med i videoen her. Den varer ca. 3 minutter.

Kontakt Totum

Ring 42 52 11 22 eller send os en mail: info@totum.dk