OM TOTUM

SKOLEN FOR Kropsterapi?

Skandinaviens største

Totum – Skolen for Kropsterapi blev grundlagt i 2012 af Marcus Heller, Jeppe Dalsgaard og Ronni Vistisen ud fra en grundtanke om, at alle skal have mulighed for at kunne uddanne sig til kropsterapeut – uafhængigt af arbejds- eller uddannelsesmæssige baggrund.

Derfor henvender Totum sig til alle, der ønsker at lære at mestre det kropsterapeutiske håndværk, og lære den indføling, der gør dem i stand til at behandle fysiske og psykiske problemstillinger via kropsterapi.

Vi kan alle blive syge, rammes af stress, få en fysisk skade elle opleve sorg. Disse er livsvilkår, vi ikke kan komme udenom. Og når spændingerne i nakken tager til, en nerve i ryggen sætter sig fast eller migrænen lukker sig som en osteklokke over vores hoved, søger de fleste hjælp i det offentlige sundhedssystem. Men tænk, hvis hjælpen kunne findes inden for familiens trygge rammer?

Hos Totum har vi en vision om, at der i enhver familie skal være mindst én kropsterapeut. En person, der med sin viden om krop og psykens sammenhæng kan træde til, når et medlem af familien eller én i vennekredsen har ondt i kroppen – eller når livet gør ondt.

Totum Kropsterapi er et håndværk, som alle kan tillære sig – på linje med så mange andre færdigheder. Og vi mener, at det er vigtigt at få udbredt behandlingsformen, så flere kan få muligheden for behandling, når behovet opstår.

Der uddannes i øjeblikket mere end 400 kropsterapeuter om året fra Totums fem skoler, som ligger i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Malmø.

Totums mission er at der skal være en kropsterapeut i hver familie

Hvem står bag totum?

MH.jpg

Marcus Heller

Grundlægger
Marcus Heller er uddannet kropsterapeut ved Body SDS. Marcus har gennem mange år udviklet på sin tilgang til behandlingen.

I dag nyder mange godt af hans exceptionelle evner til at mærke og læse kroppens signaler. Marcus’ største passion ligger i at formidle og videregive sin viden ved briksen, og det gør han primært på Totum’s MasterClass.

Jeppe Dalsgaard

CEO
Jeppe Dalsgaard er uddannet kropsterapeut ved ManuVision.

Jeppe har altid haft stor interesse for hvad der kan gøre en forskel hos mennesker, og netop derfor blev han så begejstret for kropsterapien. Jeppes drivkraft ligger i at udbrede kropsterapien, så flest muligt kan få glæde af den. Jeppe bruger i dag sine kompetencer til at udvikle og udvide Totum.

Kort video

Se mere om Totum

Skærmbillede 2020-06-27 kl. 12.24.21
Scroll til toppen