FOKUS

PÅ både årsag og symptomer

RESULTAT

EFTER FÅ BEHANDLINGER

VARIG

lindring

BEHANDLERE

OVER HELE LANDET

Jeppe Dalsgaard
Direktør
1. juni 2023

Indhold

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan få , når en travl hverdag skal hænge sammen, og både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, Totum Kropsterapi tager sit udgangspunkt . Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. 

Oplevelser, erfaringer og følelser. 

Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Totum Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Kropsterapi styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri, foregår på en briks og kræver ikke lange forløb med genoptræning eller psykologisk samtale.

Kropsterapi forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Hvordan foregår kropsterapi ?

En kropsterapi behandling starter altid med en indledende samtale, hvor klienten fortæller om, hvilke fysiske eller psykiske problemstillinger, vedkommende har. Efter samtalen begynder selve behandlingen, hvor kropsterapeuten skaber en åbning af klientens lymfesystem ved at afspænde muskel- og senehæfter. Denne åbning tillader kroppen at komme af med de ophobede affaldsstoffer, så man får mere ud af den kropsterapeutiske behandling.

Kropsterapeuten masserer med et let pulsering derefter arme og ben. Og bruger bl.a. klientens åndedræt aktivt i behandlingen, så han/hun kan komme dybere ind i klientens spændinger. Behandlingen rundes af med en kort samtale, hvor eventuelle følelser og oplevelser, der er dukket op under behandlingen, bliver talt igennem.

Hvad kan behandles med kropsterapi ?

Totum Kropsterapi har god effekt i behandling af blandt andet:

 • Rygproblemer
 • Skuldersmerter
 • Knæproblemer
 • Hovedpine/migræne
 • Stress
 • Angst
 • Piskesmæld
 • Gigt
 • Fordøjelsesproblemer
 • Museskader
 • Tennisalbue
 • Hælspore

Søger du mere information?

Flere af vores brugere har også besøgt disse sider efter, at de har læst “Hvad er Kropsterapi?”. Vi har derfor gjort det nemt for jer og placeret de mest besøgte sider herunder:

Hvad koster kropsterapi ?

Kropsterapi behandling på cirka 1 time, koster normalt mellem 600 – 1.000 kr.

Prislejet afhænger af kropsterapeutens erfaring, efterspørgsel, og hvor i landet klinikken befinder sig.(Man vil ofte se en regional prisforskel på behandlinger i hhv. hovedstadsområdet og resten af landet, da der kan være flere udgifter forbundet med at drive klinik i Hovedstaden).

Totum kropsterapeuter fastsætter selv deres priser, og der foreligger derfor ikke en fast pris for en kropsterapeutisk behandling.

Se alle totum kropsterapeuter og book en behandling.

Se mere om kropsterapi

I videoen her får du den helt korte forklaring på, hvad kropsterapi er

Hvad er kropsterapi

Vil du prøve en kropsterapi behandling?

Nedenfor har vi listet fire af vores dygtige Totum Kropsterapeuter.

Hvis du søger kropsterapeuter med andre specialer eller fra andre byer, så kan du se alle vores uddannede kropsterapeuter her

Artikler om kropsterapi

Forskellen mellem kropsterapi og massage

Hvad er forskellen på kropsterapi og massage?

Hvad kan kropsterapi som almindelig massage ikke kan? Lad os først og fremmest slå fast, …

Kropsterapi som alternativ behandling

Kropsterapi som alternativ behandling

Alternativ behandling vinder frem i disse år, og flere og flere danskere søger råd og …

Totum - Skole for Kropsterapi?

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der bygger på mesterlærer princippet. Modsat andre lignende uddannelser får du et tæt lærer/elev samarbejde, der sikrer dig en høj kvalitet i undervisningen.

Kropsterapi Uddannelse?

Med en kombination af vores mange års erfaring og store opmærksomhed på den enkelte elev sikrer vi dig høj kvalitet igennem hele uddannelses-forløbet til kropsterapeut. Læs mere, om hvad uddannelsen indeholder.