Hvad er Kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan ved at kombinere massage og det terapeutiske.

I dag er det anerkendt, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop det, Totum Kropsterapi tager udgangspunkt i. Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Oplevelser, erfaringer og følelser. Filosofien bag Totum Kropsterapi er meget kort fortalt: hvis du ikke har det godt indeni, har du det heller ikke godt udenpå. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker eller smerter, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne.

Ønsker du at prøve en kropsterapi behandling?

Nedenfor har vi listet fire af de dygtigste Totum Kropsterapeuter. Hvis du søger kropsterapeuter med andre specialer eller fra andre byer, så kan du se alle vores uddannede kropsterapeuter her.

Ronni Vistisen

Ronni Vistisen

Grundlægger af Totum

Ronni er en af de 3 grundlæggere af Totum uddannelsen, og når han ikke selv behandler, så fungerer han som skoleleder for Totum uddannelsen. Ronni’s behandler både på fysiske og psykiske problemer.

Speciale: Angst, stress og kredsløbsproblemer
Adresse: Købmagergade 60, København K

 
Book en behandling

Marianne Brandt

Marianne Brandt

Totum Kropsterapi Master

Marianne er uddannet coach, Totum Kropsterapeut og cand.scient.idræt. Hun har altid været nysgerrig på kroppens og sindets samspil – på hvad bevægelse og idræt gør for kroppens helbred.

Speciale: Kropsterapi og coaching kombineret
Adresse: Masnedøgade 20, 2100 København Ø

 
Book en behandling

Karina Højgaard

Karina Højgaard

Kropsterapeut & Yoga

Karina har i mange år arbejdet professionelt med dans, yoga og kropsterapi. Hendes fokus er forholdet mellem krop og sind – og på at få folk til at opleve det frie flow, der kan skabes i kroppen under og efter en behandling.

Speciale: Smerter og “kroppen som helhed”
Adresse: Birkegade 26, 2000 Nørrebro

 
Book en behandling

Daniel Bonde

Daniel Bonde

Certificeret Kropsterapeut

Daniel har arbejdet med kroppen i mange år – først sin egen og siden andres. Han er uddannet Totum Kropsterapeut og behandler mange med stress, angst og smerter i hans klinik tæt ved Christianshavns Metrostation.

Speciale: Udbrændthed, smerter og stress
Adresse: Strandgade 6, 1401 København K

 
Book en behandling

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform.

I kombination med akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led, så bruges kropsterapi som en effektiv, dybdegående og forløsende massageform. Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Totum Kropsterapi arbejder udfra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten. 

Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression… Men også med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde…

“Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger,
og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv.”

Totum Kropsterapi møder dig lige der, hvor du er i livet.

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan kropsterapi – sammen med dig – hjælpe dig med at finde frem til, hvorfor du har ondt netop der i din krop. Vi siger hos Totum, at “kropsterapi går direkte til problemets kerne”.

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Kropsterapi kan for mange mennesker skabe forandringer på følgende områder: stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer etc..

Kropsterapi er et fantastisk værktøj til at hjælpe andre mennesker til at få en dybere forståelse af sig selv og det liv, de lever, og derigennem få det meget bedre!!!

Søger du mere information?

Flere af vores brugere har også besøgt disse sider efter, at de har læst “Hvad er Kropsterapi?”. Vi har derfor gjort det nemt for jer og placeret de mest besøgte sider herunder:

Totum - Skole for Kropsterapi?

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der bygger på mesterlærer princippet. Modsat andre lignende uddannelser får du et tæt lærer/elev samarbejde, der sikrer dig en høj kvalitet i undervisningen.

Kropsterapi Uddannelse?

Med en kombination af vores mange års erfaring og store opmærksomhed på den enkelte elev sikrer vi dig høj kvalitet igennem hele uddannelses-forløbet til kropsterapeut. Læs mere, om hvad uddannelsen indeholder.

9 ud af 10 af vores elever deltog i vores Introaften før de besluttede sig!

Vores infoaften er en blanding af praktisk information og hvordan vi underviser i kropsterapi. Kom og mød underviserne, og hør uddannelsen handler om: opbygningen af moduler, internat, øveaftener, uddannelsesdage, etc Derefter viser vi en behandling, hvor snakken hurtigt kommer til at handle om kropsterapien. Vi holder til i hjertet af københavn, lige ved Nørreport st. i København K.

Husk at tilmelding er gratis, men påkrævet.