INTROKURSUS

Jakob Bøge
Uddannelsesleder

1. juni 2023

Introkursus i kropsterapi

Nu har du chancen for at få en gratis forsmag på, hvad det vil sige at arbejde som kropsterapeut.

På introkursus får du lejlighed til at lære – med dine egne hænder – hvordan du kan løsne anspændte skuldre eller en stiv nakke.

Du bliver desuden introduceret til arbejdet med lymfesystemet, og får lejlighed til at prøve kræfter med den mest grundlæggende teknik i kropsterapien, nemlig den pulserende massage.

Vi starter med en lille introduktion til kropsterapi og uddannelsen til kropsterapeut, og dernæst tager vi briksene frem, så du kan lære de grundlæggende greb kropsterapeuter bruger. Du vil arbejde i en lille gruppe sammen med en af vores dygtige elever og en med-kursist.

Introkurset var enormt gennemtænkt sat sammen. Genialt, at man rent faktisk får en forsmag på en undervisnings dag, og selv med en makker står med “fingrene i bolledejen” i form af både at ligge på briksen og ligeledes udøve den teknik, underviserne introducerede step by step.
Det giver én et reelt indblik i, hvordan undervisningen og dynamikkerne bl.a. er under uddannelsen. Underviserne skabte i øvrigt et meget trygt rum på meget kort tid!

Nadia M
Introkurset i Totum kropsterapi var lige i min ånd.  Vi gik hurtigt ind til sagens kerne og fik vist et par teknikker/greb som vi skulle prøve af på hinanden. Jeg fik et godt indblik i hvad det sige at være Totum kropsterapeut.
Jeg kan godt lide, at Totum – skolen for kropsterapi ikke alene tilbyder dig en velovervejet og struktureret uddannelse for, at blive kropsterapeut, men man kommer samtidig selv på en personlig rejse.
Jeg blev mødt af søde, nærværende og ambitiøse undervisere, og de gav mig helt klart en god oplevelse på kurset og har kun øget min interesse for området.

Cansu A.

Tilmeld dig her

Svar her og nu?

Kontakt en studievejleder

Image by Marius Persson Photography

PETEr GOLDEK