Kropsterapeut Uddannelse hos Totum


Hvad lærer du på Totums kropsterapeutiske uddannelse?


Totum’s kropsterapeut uddannelse tager kun et år, og derfor kan vi gøre det langt billigere for dig, end hvad andre lignende uddannelser kan. Vi har nøje udvalgt den viden, du skal have på vores kropsterapeut uddannelse for at blive en af de dygtigste behandlere i Danmark.

Uddannelsen er udsprunget af vores fælles passion og nysgerrighed for det kropslige arbejde. Vi har med vores forskellige uddannelser, baggrunde og erfaringer skabt et intenst forløb, hvor du vil lære at se, mærke og forstå kroppen på en ny måde.

På uddannelsen lærer du dybdegående og pulserende massage. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Du lærer om aku- og zonetryk, om triggerpunkter og sports-skadesbehandling.

Indholdet på uddannelsen i kropsterapi


Vi har hos Totum valgt at al undervisning forgår på og ved briksen. Det er vores erfaring, at det ikke er gennem kropstræning eller bare det at snakke om følelserne, at du bliver en dygtig terapeut. Vores undervisning foregår ved briksen, og din indlæring foregår gennem din krop og ikke kun dit hoved. Du begynder derved at forstå det menneske, der ligger på din briks, gennem dine fingre. Undervisningen er koncentreret og i tæt supervision med din underviser. På den måde sikrer vi, at du bliver en dygtig kropsterapeut med de værktøjer, du skal bruge for at behandle klienter og være selvstændig fremover. Denne uddannelse henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket. Uddannelsen begynder med basis, så alle kan være med, også selvom du ikke før har arbejdet med massage eller terapi. Uddannelsen vil også være oplagt som overbygning, hvad enten du er uddannet massør, kropsbehandler, coach, psykoterapeut, etc. Her tilføjes stærke arbejdsredskaber og en større forståelse for psykens indvirkning på kroppen til dine allerede erhvervede kompetencer. Tilmelder du dig et års intenst og lærerigt uddannelsesforløb, lover vi at have fokus på dig og din proces til at blive en unik behandler.

Undervisningen er opdelt i 3 moduler


  • Første del lærer dig greb, pulsering og teknikker til at behandle hele kroppen.

 

  • Anden del lærer dig om indføling, kropsbevidsthed, blokeringer og flow. Du lærer at, kunne finde en åbningen, at skifte tempo og kunne mærke, om en muskel er over eller underspændt. Du lærer at læse en krop og se hvor der er ubalancer og ikke mindst hvordan kroppens muskler og led hænger sammen, så det at behandle en skulder ikke kun er ved skulderen.

 

 • Tredje del indeholder hele krydskoblingen, forståelsen af helheden og hvordan kroppen hænger sammen fysisk og psykisk.

Emner du lærer på uddannelsen


Vi har nedenstående listet de emner som der arbejdes med igennem din 1-årige uddannelse til Totum kropsterapeut:

  • Massage teknikker
  • Åndedrættet i behandlingen
  • Intuition og indføling
  • Pulsering
  • Lymfesystemet
  • Zoneterapi
  • Akupressur punkter
  • Lettere ledfrigørelse
  • Meridianbaner

 • Arbejdsstillinger
 • Terapeutisk arbejde
 • Klient samtaler
 • Behandler/klient relationen
 • Krop og psyke sammenhæng
 • Bevidsthed
 • Tanker, følelser & overbevisning
 • Barn/voksen – Krop/hoved
 • Hjerner og traumer
 • Maskulin/feminin energi

Hvad koster det at blive uddannet Totum Kropsterapeut?

 

Prisen for uddannelsen er fra 1.698,- pr. md.* eller 54.500,- som engangs betaling.

*Ved rentefri finansiering over 36 måneder gennem Basis Bank. Læs mere her.

Vi udbyder uddannelsen i 3 former


Dagshold


Ved uddannelse på hverdage:

– 35 undervisningsdage i alt
– 32 hverdage kl. 9 – 15.30
– 3 dages internat, inklusiv kost og logi
– 26 aftener med øvesessioner (frivilligt og uden underviser)
– Supervisioner med behandling af klienter udefra
– Eksamen og diplom efter endt uddannelse

Aftenhold


Ved uddannelse om aftenen og i weekender:

– 48 undervisningsdage i alt
– Op til 39 hverdage kl. 17 – 21.15
– 3-6 weekender fra kl. 9 – 16
– 3 dages internat, inklusiv kost og logi
– 26 aftener med øvesessioner (frivilligt og uden underviser)
– Supervisioner med behandling af klienter udefra
– Eksamen og diplom efter endt uddannelse

Weekend hold


Ved uddannelse kun på weekenddage:

– 35 undervisningsdage i alt
– 32 weekenddage kl. 9 – 15.30
– 3 dages internat, inklusiv kost og logi
– 26 aftener med øvesessioner (frivilligt og uden underviser)
– Supervisioner med behandling af klienter udefra
– Eksamen og diplom efter endt uddannelse

Underviserne på kropsterapiuddannelsen


Jeppe A. Dalsgaard

Jeppe A. Dalsgaard

www.jeppedalsgaard.dk Uddannet ManuVision behandler og træner, og arbejder til daglig ved briksen. Han er uddannet leading energy and essence practitioner (LEEP). Han har i flere år beskæftiget sig med en bred vifte af emner indenfor personlig udvikling og kropsterapi. Ro, rummelighed og nærvær er 3 ord, der kommer til udtryk i mødet med Jeppe, hans overskud og energi smitter af på alle i hans nærhed. Samtidig er hans evne til at se præcis, hvad der skal til hos det enkelte menneske helt unik!

Ronni Vistisen

Ronni Vistisen

www.ronnivistisen.dk Uddannet ManuVision behandler og træner. Ronni arbejder til dagligt som kropsbehandler i sit firma Ronni Vistisen. Han er en af de 3 grundlæggere af Totum uddanelsen, og når han ikke selv underviser fungere han som skoleleder for Totum uddannelsen. Ronni har en unik og skarp måde at se, forstå og formidle sammenhænget mellem krop og psyke på. Han er en ildsjæl, der altid søger en dybere viden i sit arbejde.

Marcus Thais Heller

Marcus Thais Heller

www.lifebalance.dk Uddannet kropsterapeut hos Body-sds i København, kost- og ernæringsvejleder hos Institut For Optimal Ernæring og Leading energy and essence practitioner (LEEP). Han har gennem flere år undervist elever på Manu-Visions 2. årige kropsterapeutiske uddannelse i København og Århus. Marcus er en erfaren herre inden for kropsterapi. Gennem årene har han fået tilnavnet ”manden med røntgen-fingrene” hvilket siger noget om hans exceptionelle evner til at mærke og læse kroppens signaler.

Lars Henrik

Lars Henrik

www.kropsaand.dk Lars Henrik er den absolut mest erfarne af vores undervisere, han er uddannet fra det første hold på Body-sds uddannelsen tilbage i 1996, og har, før han blev underviser hos Totum, undervist i træningsdelen af Body SDS-uddannelsen. Lars Henrik har taget et hav af kurser inden for kropslig og energetisk udvikling, han er udover at være kropsterapeut også underviser i Qigong. Lars Henrik har en meget fin indføling, han er grundig og har en blid energetisk tilgang til kroppen.

Merete Moth Bech

Merete Moth Bech

www.beikropsterapi.dk Merete er uddannet Manuvision Kropsterapeut og Fysioterapeut. Hun har gennem de sidste 9år arbejdet med at uddybe sin viden omkring forbindelsen mellem krop og sind, gennem sine behandlinger og gennem forskellige kurser i bl.a. Cranio-sacral terapi. Merete har en stor indlevelsesevne og en stor livserfaring, der giver en medfødt ro til at stå med de problematikker, der dukker op i det terapeutiske rum.

Jakob Bøge

Jakob Bøge

www.jakobboege.dk Jakob Bøge er oprindeligt uddannet kropsterapeut hos Body-sds, hvor han startede sin uddannelse i 1996. Jakob har siden da arbejdet som behandler – først hos Body-sds og de seneste mange år i sin egen klinik. Jakob er en meget grundig og dybdegående kropsterapeut, som fokuserer på at afdække den reelle årsag til en smerte eller ubalance – hvad enten den er fysisk eller følelsesmæssig. Han søger altid at skabe en så dyb afbalancering som muligt – og gør det på en unik blid og indfølende måde, så han kan skabe størst mulig forandring med mindst mulig smerte og ubehag.

Sisse-Rose Holm

Sisse-Rose Holm

Sisse-Rose er uddannet som både behandler og træner, fra et af de første hold på Body-SDS uddannelsen i 1999, og har undervist i træningsdelen, samt været fuldtids behandler siden 2001. Sisse-Rose har bl.a. undervist hos Body-SDS, indtil hun startede sin egen klinik. Sisse-Rose’s udgangspunkt er at se ”det hele menneske”, og hendes meget intuitive nærværende væsen gør, at hun hurtigt afkoder kroppens signaler og hjælper med at skabe balance igen. Sisse-Rose bruger forskellige teknikker i sin behandlinger og trækker bl.a. på kurser og uddannelse indenfor både bioresonans-terapi og homøopati.

Kenn Ehler Skytte

Kenn Ehler Skytte

www.body-for-living.com I 2001 blev Kenn Ehler Skytte uddannet kropsterapeut hos Body-SDS, hvor han efterfølgende var ansat som behandler og som underviser i behandling og træning i en årrække, inden han startede egen klinik i 2004. Kenn har taget en række kurser og uddannelser efterfølgende bl.a. som Kraniosakral- og Qigong-healer. Kenn har en stor indføling og indsigt i menneskets fysiske og mentale univers og er en meget alsidig behandler med erfaringer fra elitesportsfolk, sangere, børn og voksne.

Lars Olesen

Lars Olesen

Lars er oprindeligt uddannet maskinarbejder sidenhen socialpædagog.  Lars har en 1 årig grunduddannelse fra Bodynamic år 2000, supervisor fra Kempler 1999 og Manuvision behandler 2007 -2009. Lars arbejder i dag ½ tid som behandler og ½ tid som miljøterapeut på en behandlingsinst. Desuden har Lars undervist en årrække i Tai Chi og Manuvision træning.

Når åndedrættet finder ind i sin naturlige og frie bevægelse gennem kroppen og vi kan tillade alt der måtte bevæge sig i vores indre, at komme til syne, i tillid til at det selv finder vej gennem kroppen uden at vi skal kontrollere, undertrykke eller dømme; så sætter vi kroppen fri, fri af de mønstre som før har begrænset vores liv.

Michael Eis

Michael Eis

Michael Eis er uddannet som kropsterapeut hos Body-sds. Michael blev færdig med uddannelsen i 2004, hvorefter han begyndte at behandle samt undervise hos Body-sds. Michael har 7 års undervisningserfaring på kropsterapeut grunduddannelsen samt har afholdt mange efteruddannelser og forløb.

Michael har taget Leading Energy & Essence Practitioner uddannelsen. Han har stor erfaring som krops-coach, hvor han med sin brede viden skaber forståelse for kroppens skadeshistorik og selvhelbredelse. Michael er tilknyttet HB Køge (fodbold) elite afd.for både piger og drenge, hvor han med sine mange års erfaring dels afhjælper skader, men også er med til at forebygge dem.

Lotte Andersen

Lotte Andersen

Lotte Vesterdal Andersen er oprindeligt uddannet speditør. Efter en del år i den travle speditionsbranche, tog Lotte en uddannelse hos Body sds  i 2007, hvor hun efter endt uddannelse var ansat i et års tid.

Derefter startede Lotte sin egen klinik, som hun har haft siden. Udover det har Lotte suppleret med kurser og senest taget 1 modul i japansk Lifting.

Lotte behandler meget intuitivt og med fokus på balancen mellem krop og sind.

Robert Petersen

Robert Petersen

Robert Petersen er oprindeligt uddannet fra Body-sds hvor han startede sin uddannelse i 2006. Samtidig med at han var ved at afslutte sin uddannelse som Psykoterapeut.
Robert har siden 2006 haft sin klinik på Frederiksberg hvor han stadigvæk er baseret.

Robert har en rolig, tillidsvækkende og nær tilstedeværelse, der kan mærkes fra det øjeblik du møder ham og på samme tid, han han en stærk energi.

Udgangspunktet i Robert´s behandlinger er at skabe balance imellem det psykiske og fysiske, både på briksen og i øvelser.

Helle Waltersen

Helle Waltersen

www.massageogliv.dk. Helle Waltersen er uddannet body-sds terapeut og har en diplom uddannelse i reinkarnations terapi og Access Bars. Endvidere har Helle en 5 årige bachelor i industriel design fra Danmarks Design Skole.
Helle har i sit tidligere job, som designer i modebranchen oplevet stress og et højt præstationspres, så da hun stiftede familie og blev mor til 3 dejlige piger, valgte hun at skifte spor.
Som kropsterapeut fandt Helle en dejlig mening med sit arbejde og nærhed til livet. Helle har til dagligt sit virke i egen klinik i Solrød og har arbejdet som behandler og træningslærer i 14 år.

Helle arbejder kærligt og målrettet. Hun er en dygtig vejviser til kroppens funktioner og mysterier, og deler med glæde sin erfaring ud.

Guide til kroppens sprog

Gør som mere end 1000 andre, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få "Guiden til Kroppens sprog".

Tak fordi du skrev dig op!

Bestil brochure om Totum her

Vi sender brochuren snarest - så hold øje med din indbakke :-)

Guide til kroppens sprog

Gør som mere end 1000 andre, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få "Guiden til Kroppens sprog".

Tak fordi du skrev dig op!

Bestil brochure om Totum her

Vi sender brochuren snarest - så hold øje med din indbakke :-)