Den Psykosomatiske Traumemodel

Krop og psyke hænger sammen – ingen tvivl om det. Og denne sammenhæng kan man bruge mange, mange år på at fordybe sig i.

Som mange af jer sikkert allerede har opdaget, så har Totum indgået et samarbejde med Institut for Psykosomatik og Følelseforløsning, for at kunne give jer muligheden for at fortsætte med at udforske sammenhængen mellem krop og psyke. Bag instituttet står Lars Mygind og Nadia Zarling, som hver især er store kapaciteter indenfor Metasundhed. (Læs mere om Lars og Nadia her)

Den Psykosomatiske Traumemodel, forklarer sammenhængen mellem følelsesmæssige traumer og fysiske symptomer, og kan bruges meget specifikt til at finde og forløse disse symptomer.

Hvis du vil på opdagelse i den Psykosomatiske Traumemodel så kan du læse mere på siderne her

Om grundkurset siger deltagerne blandt andet:

Det har været et indsigtsrigt kursus.
Sammenkoblingen mellem Totum uddannelsen og Den psykosomatiske traumemodel giver rigtig mange aha oplevelser og forståelse for hvordan kroppen reagerer på følelsesmæssige oplevelser og derigennem fortæller os, at der er en konflikt mellem det vi står for og det vi gør. Og hvordan kroppen og sindet i samspil kan genoprette balancen .

Masser af ny vished - viden - vinkler på kropslige udfordringer, som jeg kan have med i mine kropsterapeutiske behandlinger og ikke mindst i mit eget liv. Stor spørgelyst, åbenhed og svar i et trygt, rummeligt og givende rum. Der er et før og efter. Kæmpe nysgerrighed vækket, som giver stor appetit på mere.