ÅBENT HUS

Oplev noget nyt i København den 8. juni 2019
Prøv en behandling  

 

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Den 8. juni 2019 kan du prøve kropsterapi på egen krop i en minibehandling af en af vores dygtige elever. Du får også mulighed for at høre om filosofien bag kropsterapi, og om hvad den populære behandlingsform kan. Og så sørger vi selvfølgelig for forplejning undervejs.

Så hvis du har et par timer tilovers på denne lørdag – og har mod på at opleve noget nyt, så vil det glæde os at se dig til en inspirerende dag på Købmagergade.

20170831_O2Q9490
Hvad får jeg med hjem?

 

Når du har været forbi os, er du blevet klogere på sammenhængen mellem krop og psyke, og på hvordan man kan bruge kropsterapi i forhold til en lang række af de lidelser det moderne menneske rammes af.

Kropsterapi skal mærkes. Og ved dette arrangement får du muligheden for at mærke på egen krop, hvordan selv langvarige smerter eller følelsesmæssige knuder kan løsnes op.

Vi glæder os meget til at se dig til dette særlige arrangement med begrænsede pladser.

20170831_O2Q9501

INFO

Tid: 8. juni 2019 kl. 10.00 – 13.00 eller 14.00 – 17.00

Sted: Købmagergade 60, 1. sal 1150 København K

Pris: 100,- pr. person

Der er kun få pladser til dette arrangement, så vent ikke alt for længe med at tilmelde dig.

 

Massage Fill Blaa small
Hvad er Kropsterapi?

 

Kropsterapi er en moderne behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Behandlingsformen bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier. 

Metoderne er en kombination af samtaleterapi, dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

På denne video kan du se mere om behandlingen. Videoen varer ca. 2 minutter.

Nyt fra Totum

Fem gode råd fra kropsterapeuten til eliteudøveren

Vi har talt med kropsterapeut Jesper Nielsen, der er tidligere professionel golfspiller, der gør os klogere på, hvordan vi undgår at få skader, når vi dyrker sport. På søndag er der Copenhagen Marathon, og måske skal du selv løbe de 42,195 km eller kender en, der skal...

læs mere

Arrangementer 


FOREDRAG

FOR ALLE

INFOMØDER

FOR ALLE

MASTERCLASS

Totum Kropsterapi MasterClass

FOR KROPSTERAPEUTER

SAMLINGSDAGE

Totum Kropsterapi Samlingsdage

FOR KROPSTERAPEUTER