Indhold

Totum flytter i nye og lækre lokaler

Indhold

Totum oplever en stigende interesse for kropsterapeut-uddannelsen. Derfor er uddannelsesinstitutionen flyttet til nye lokaler, så der både er plads til undervisning og den voksende administration.

 

På Købmagergade 60 i indre by i København er Totum – Skolen for Kropsterapi flyttet i nye lokaler. Med Rundetårn som nabo til den ene side og det charmerende Kultorvet til den anden side er Skandinaviens førende kropsterapeutiske uddannelsesinstitution flyttet til et mondænt og centralt beliggende kvarter.

Selve lokalerne er også klart en opgradering, fortæller grundlægger og administrerende direktør Jeppe Dalsgaard:

”Vi har fået et flot og præsentabelt indgangsparti. Den energi og fornemmelse, der opstår, når man træder ind i lokalerne, er bare fantastisk. Og så er det hele nyistandsat med bedre lysindfald og 110 kvadratmeter mere.”

Og de 110 ekstra kvadratmeter er klart nødvendigt. Totum, som er vokset med cirka 100 pct. om året de sidste fem år i træk, oplever nemlig en voldsom stigning i interessen for deres uddannelse.

”Vi skal have nogle lokaler, der bedre kan bære den mængde elever, som vi har nu. Vi har været nødt til at oprette flere hold, fordi vi havde udsolgt hele foråret allerede i januar måned,” siger Jeppe Dalsgaard.

Stadig på udkig efter endnu mere plads

Udover pladsen til eleverne havde den hurtigt voksende uddannelsesinstitution også brug for mere plads til administrationen.

”Vi sad simpelthen alt for tæt på kontoret i det gamle lejemål. Nu har vi meget mere plads til administrationen.” siger Jeppe Dalsgaard.

Selv om de nye lokaler er større, er der alligevel ikke helt plads nok til alle deres undervisningshold. I april 2020 er deres gamle lejemål færdigrenoveret, og så får de det tilbage. Indtil da jagter de nogle midlertidige lokaler, som de kan bruge til undervisning.

”Vi vokser virkelig i antal af hold, og derfor har vi brug for den ekstra plads til undervisning. Vi glæder os til 2020, hvor vi har begge lejemål. Ved Nørreport station kommer meget af undervisningen til at foregå, og 200 meter væk på Købmagergade vil resten af undervisningen og administrationen være,” forklarer Jeppe Dalsgaard og tilføjer:

”Vi bliver rost til skyerne over de omgivelser, som vi har skabt. Vores elever og ansatte er meget, meget glade for lokalerne.”

Enormt behov for den kropsterapeutiske behandling

De mange nye og kommende elever glæder selvfølgelig den administrerende direktør, og han kan pege på flere forskellige grunde til stigende interesse. Dels er folk begyndt at lære Totum at kende, og navnet er efterhånden cementeret i behandlerbranchen. Men der er en vigtigere årsag, som Jeppe Dalsgaard gerne vil understrege:

”Der er et kæmpe behov for Totums behandlingsform i vores samfund i dag. Der er så mange, der knækker nakken på stress, angst eller begge dele. Derfor er der et meget stort behov for kropsterapeuter, og det præger naturligvis efterspørgslen på vores uddannelse,” siger han og tilføjer:

”Det hjælper selvfølgelig også, at danskerne er begyndt at betragte kropsterapi som et rigtig godt alternativ til det etablerede sundhedsvæsen. De er begyndt at se, at kropsterapi er effektivt og gør en forskel.”

 

Seneste indlæg