KLINIK FOR Kropsterapi

I hjertet af København

I  Totum’s nyåbnede klinik kan vi hjælpe dig med at slippe dine spændinger i kroppen, slippe stressen, slippe smerterne og genoprette balancen mellem krop og psyke. Vi har fokus på at finde og løse årsager – og ikke blot lindre symptomer, og derfor vil du ofte opnå varig forbedring.

Hos os  vil du opleve en klinik, hvor faglighed bliver vægtet højt, hvor behandlerne alle er blandt vores dygtigste Totum kropsterapeuter. Og vi tager hånd om dig, så du altid kan føle dig i trygge hænder. Både før, under og efter behandlingen.

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, Totum Kropsterapi tager sit udgangspunkt . Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis.

Oplevelser, erfaringer og følelser.

Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Totum Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Kropsterapi styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri, foregår på en briks og kræver ikke lange forløb med genoptræning eller psykologisk samtale.

Kropsterapi forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Totum Kropsterapi har god effekt i behandling af blandt andet:
  • Rygproblemer
  • Skuldersmerter
  • Knæproblemer
  • Hovedpine/migræne
  • Stress / Angst
  • Piskesmæld
  • Gigt
  • Fordøjelsesproblemer

En kropsterapi behandling starter altid med en indledende samtale, hvor klienten fortæller om, hvilke fysiske eller psykiske problemstillinger, vedkommende har. 

Efter samtalen begynder selve behandlingen, hvor kropsterapeuten skaber en åbning af klientens lymfesystem ved at afspænde muskel- og senehæfter. Denne åbning tillader kroppen at komme af med de ophobede affaldsstoffer, så man får mere ud af den kropsterapeutiske behandling.

Kropsterapeuten masserer med et let pulsering derefter arme og ben. Og bruger bl.a. klientens åndedræt aktivt i behandlingen, så han/hun kan komme dybere ind i klientens spændinger. Behandlingen rundes af med en kort samtale, hvor eventuelle følelser og oplevelser, der er dukket op under behandlingen, bliver talt igennem.

Vores BehandlerE

Lene Alexander WIBLING

Lene har mange års erfaring med behandling af klienter med stresssymptomer, angstlidelse og/eller depression. Hos Lene bliver du mødt med en positiv åbenhed og et nærvær, som indbyder til tryghed. Lene støtter og guider dig gennem svære processer, så du kan opnå indre balance og velvære. Lene er uddannet Totum kropsterapeut, psykoterapeut, sexolog og parterapeut.

Susanne Strandbygaard

Kæmper du med med psykiske udfordringer såsom sygdom, usikkerhed, vrede, angst, depression, afmagt, spiseforstyrrelse eller andet? Susanne går nysgerrigt på opdagelse i din krop for at finde ud af, hvor du har dine spændinger, og hun undersøger sammen med dig, hvilke følelser der ligger bag. Gennem hendes kropsterapeutiske behandlinger kan du opnå både bevidsthed og balance og få indsigt i, hvad din krop forsøger at fortælle dig, så du på sigt bliver bedre til at mærke dine grænser, tage dine symptomer alvorligt og til at handle på dem samt til at skabe plads til dig selv med mere overskud og livskvalitet. Susanne har stor erfaring med at behandle mennesker med psykiske udfordringer. Hun rummer det hele menneske – både de lyse og mørke sider – og kan hjælpe dig videre, lige dér hvor du er i livet. Susanne har ydermere erfaring med behandling af børn og unge. Susanne er uddannet Totum kropsterapeut, psykoterapeut, pædagog og kandidat i pædagogik og psykologi

Anne Irene Madsen

Stress, uro, søvnproblemer, manglende energi og ondt i bevægeapparatet er nogen af de problematikker som Anne har afhjulpet med sine mange års behandlererfaring. Desuden har unge med hjerneskade og autisme nydt godt af hendes ro og kompetencer. Anne møder sine klienter med stor indføling og nærvær, dette skaber et tillidsfuldt og trygt rum hvor du får mulighed for at mærke dig selv. Anne er uddannet Totum kropsterapeut, Zoneterapeut, lægeeksamineret massør og har en master i NLP.

OM KLINIKKEN

PRAKTISK INFO

Åbningstilbud 250,- rabat på første behandling på 50 minutter.

Normalpris: 895,-
Åbningstilbud: 645,-

Efterfølgende behandlinger koster kr. 895,- for 50 minutter.

Det er desuden muligt at købe et klippekort til 5 behandlinger. Klippekortet koster kr. 3.750,- ( kr. 750,-/behandling)
Køb klippekortet her

Totum Klinik ligger lige ved Nørreport station, tæt på tog, bus og Metro:
Frederiksborggade 11, 2. sal
1360 København K

Find vej

Nærmeste parkering er i anlægget på Israels Plads, ca 500m fra klinikken
Du kan betale med Dankort eller Mobile Pay efter din behandling.

Du kan frit melde afbud indtil 4 timer før. Senere afbud eller udeblivelse vil resultere i at blive afkrævet fuld betaling for den behandling du skulle have haft. Du kan nemt selv aflyse din tid via det link, du har fået når tiden er booket online. Afbud på sms eller mail, vil ikke blive betragtet som afbud.

Kort video

Se mere om Kropsterapi behandling

Video om kropsterapi
Scroll til toppen