TOTUM KLINIK

Kropsterapi er effektiv behandling af fysiske og psykiske problemstillinger,

gennem pulserende massage, akupressur og samtale.

Susanne Strandbygaard
Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan få , når en travl hverdag skal hænge sammen, og både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, Totum Kropsterapi tager sit udgangspunkt.

Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Oplevelser, erfaringer og følelser.

Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Totum Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Kropsterapi forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Totum Kropsterapi har god effekt i behandling af blandt andet:

  • Rygproblemer
  • Skuldersmerter
  • Knæproblemer
  • Hovedpine/migræne
  • Stress / Angst
  • Piskesmæld
  • Gigt
  • Fordøjelsesproblemer

Du kan læse mere om behandlingen og de problemstillinger vi oftest ser på vores klinikker lige her

En kropsterapi behandling starter altid med en indledende samtale, hvor klienten fortæller om, hvilke fysiske eller psykiske problemstillinger, vedkommende har. 

Efter samtalen begynder selve behandlingen, hvor kropsterapeuten skaber en åbning af klientens lymfesystem ved at afspænde muskel- og senehæfter. Denne åbning tillader kroppen at komme af med de ophobede affaldsstoffer, så man får mere ud af den kropsterapeutiske behandling.

Kropsterapeuten masserer med et let pulsering derefter arme og ben. Og bruger bl.a. klientens åndedræt aktivt i behandlingen, så han/hun kan komme dybere ind i klientens spændinger. Behandlingen rundes af med en kort samtale, hvor eventuelle følelser og oplevelser, der er dukket op under behandlingen, bliver talt igennem.

Bestil tid hos vores Behandlere

Susanne Strandbygaard

Susanne Strandbygaard

Susanne får med sine hænder indsigt i kroppens tilstande og hun ved hvordan disse tilstande afspejler sig i den følelsesmæssige og mentale trivsel. Hun spotter med andre ord dit stress og spændingsniveau og kan forløse det.
Susanne har stor erfaring med at behandle mennesker med stress, angst og depression. Hun rummer det hele menneske og kan hjælpe dig med at slippe dine spændinger i krop og sind.
Susanne har ydermere erfaring med behandling af børn og unge med psykiske udfordringer, eksempelvis piger med svære spiseforstyrrelser. Susanne er uddannet Totum kropsterapeut, psykoterapeut, pædagog og kandidat i pædagogik og psykologi.

Anne Irene Madsen

ANNE IRENE MADSEN

Stress, uro, søvnproblemer, manglende energi og ondt i bevægeapparatet er nogen af de problematikker som Anne har afhjulpet med sine mange års behandlererfaring.

Anne møder sine klienter med stor indføling og nærvær, dette skaber et tillidsfuldt og trygt rum hvor du får mulighed for at mærke dig selv.

Anne er uddannet Totum kropsterapeut, Zoneterapeut, lægeeksamineret massør og har en master i NLP.

OM KLINIKKEN

PRAKTISK INFO

Behandlingen kosterkr. 895,- for 50 minutter.

Det er desuden muligt at købe et klippekort til 5 behandlinger. Klippekortet koster kr. 3.750,- ( kr. 750,-/behandling) Køb klippekortet her

Totum Klinik ligger lige ved Nørreport station, tæt på tog, bus og Metro:
Frederiksborggade 11, 2. sal
1360 København K

Find vej

Nærmeste parkering er i anlægget på Israels Plads, ca 500m fra klinikken
Du kan betale med Dankort eller Mobile Pay efter din behandling.
  • Afbud indtil 24 timer før aftalen: Gratis
  • Afbud mindre end 24 timer før aftalen: kr. 500,00

Du kan nemt selv aflyse din tid via det link, du har fået når tiden er booket online.

Afbud på sms eller mail, vil ikke blive betragtet som afbud.

Kort video

Se mere om Kropsterapi behandling

Video om kropsterapi
Scroll til toppen