FINANSIERING

Jeppe Dalsgaard, Direktør

4. oktober 2023

finansiering

Få din uddannelse finansieret hos Resurs Bank, og fordel betalingen over op til 60 måneder.

Hvis du synes at en finansiering er den bedste mulighed for at betale for uddannelsen, så kan du med fordel undersøge dine muligheder før du tilmelder dig.

Lånet bliver kun aktiveret såfremt du vælger at starte på et hold, så du kan med fordel undersøge mulighederne allerede nu.

Resurs Bank har bygget denne smarte funktion til os, så du let kan undersøge hvad det koster og hvordan du kan sammensætte en finansiering der passer til dig og din økonomi.

Godt at vide

Resurs Bank er, som alle andre banker i Danmark, bundet af nogle strikse regler fra Finanstilsynet, som kan gøre det vanskeligt, at blive godkendt til et lån, selvom man i virkelighed har godt styr på økonomien og rigeligt med råderum, til at påtage sig en lille ekstra månedlig udgift. Så inden du går videre med ansøgningen, er der et par gode ting at vide:
  • Hemmelig adresse: Hvis du står registreret med hemmelig adresse på borger.dk, vil du med garanti blive afvist. Men det er let at komme uden om, hvis ændre det inden du søger. Du kan ændre det tilbage efter du er blevet godkendt.

  • Medansøger: Dit månedlige rådighedsbeløb spiller en stor rolle ifm. vurderingen, her kan det hjælpe hvis du har et familiemedlem, eller en kæreste, der vil stå med på ansøgningen.

Skulle din ansøgning blive afvist, har vi et godt samarbejde med Resurs Bank. Så i dette tilfælde må du meget gerne kontakte os, så vi kan tage dialogen med Resurs, for at se om du alligevel kan blive godkendt.

Brug for hjælp?

Kontakt en studievejleder

Image by Marius Persson Photography

PETEr GOLDEK