KropsterapI UDDANNELSE

Marcus Heller, grundlægger
27. juli 2021

Indhold

Hvad er Kropsterapi UDDANNELSE?

Vi har på Totum’s kropsterapi uddannelse valgt, at al undervisning forgår på og ved briksen. Indlæringen foregår via din krop, og ikke kun dit hoved. På den måde lærer du på Totum’s kropsterapi uddannelse både at bruge dine hænder, din indføling, intuition og teoretiske viden til at aflæse, forstå og hjælpe det menneske, der ligger på din briks. Undervisningen på vores kropsterapi uddannelse er meget koncentreret og foregår i tæt supervision med dine undervisere. På den måde sikrer vi, at du bliver en dygtig kropsterapeut med de helt rigtige værktøjer til at behandle klienter og være selvstændig fremover.

Hvem tager en kropsterapi uddannelse?

Totum’s kropsterapi uddannelse henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket. Uddannelsen begynder med basis, så alle kan være med, også selvom du ikke før har arbejdet med massage eller terapi. Men Totum’s kropsterapi uddannelse vil også være oplagt som overbygning, hvad enten du er uddannet massør, kropsbehandler, coach, psykoterapeut, etc. Her kan vores kropsterapi uddannelse tilføje stærke arbejdsredskaber og en større forståelse for psykens indvirkning på kroppen til dine allerede erhvervede kompetencer. Hvis du tilmelder dig et års intensivt forløb på Totum’s kropsterapi uddannelse, vil vi som undervisere sørge for at have fokus på dig og din proces, så du bliver en unik behandler med udgangspunkt i dine helt særlige evner.
“Totum’s kropsterapi uddannelse bygger på mesterlærer-princippet.”

Kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen

Vores hold er på maks 16 elever, fordi vi gerne vil kunne koncentrere os meget om den enkelte elev. Vores erfaring siger os, at desto mere tid vi har til dig, desto bedre kan vi guide dig til at blive en dygtig kropsterapeut. Totum’s kropsterapi uddannelse bygger på mesterlærerprincippet. Modsat andre lignende uddannelser får du et tæt lærer/elev samarbejde, der sikrer dig en høj kvalitet i undervisningen, og at din udvikling til kropsterapeut sker i tæt samarbejde med 3 erfarne kropsterapeuter. På vores kropsterapi uddannelse lærer du en dybdegående og pulserende massage. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Du lærer om aku- og zonetryk, om triggerpunkter, meridianer, ledfrigørelse og sportsskadesbehandling. Og frem for alt får du en dyb forståelse af, hvordan kroppen og psyken hænger sammen. Kvaliteten af undervisningen på Totum’s kropsterapi uddannelse er helt unik. Med en kombination af vores mange års erfaring og store opmærksomhed på den enkelte elev sikrer vi dig høj kvalitet igennem hele uddannelsesforløbet.

Er du klar til en kropsterapi uddannelse?

Er du klar til et år med udvikling på det faglige og personlige plan? – At lære et håndværk som kan hjælpe andre mennesker? – At stå på egne ben som selvstændig kropsterapeut? Så er Totum’s kropsterapi uddannelse helt sikkert noget for dig!

Totum - Skole for Kropsterapi?

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der bygger på mesterlærer princippet. Modsat andre lignende uddannelser får du et tæt lærer/elev samarbejde, der sikrer dig en høj kvalitet i undervisningen.

Kropsterapi Uddannelse?

Med en kombination af vores mange års erfaring og store opmærksomhed på den enkelte elev sikrer vi dig høj kvalitet igennem hele uddannelses-forløbet til kropsterapeut. Læs mere, om hvad uddannelsen indeholder.

Scroll til toppen