Inge Rasmussen

Inge Rasmussen

Indhold

Traumer fra barndommen sætter sig i den voksne krop

Indholdsfortegnelse

totum-stoetter-børns-vilkår

Derfor støtter vi Børns Vilkår – og sådan har du været med til at hjælpe flere mod en bedre barndom.

Smerter i ryggen, spændingshovedpine, angst, stress eller udefinerbart ubehag. De fleste kender disse symptomer. Men de færreste tænker, at roden til det kan ligge i nogle oplevelser fra barndommen.

Som kropsterapeut behandler vi kroppens fysiske og psykiske reaktioner. Men vi ser også på, hvor det stammer fra. Og for rigtig mange ligger det mange mange år tilbage.

Derfor har vi også valgt at støtte foreningen Børns Vilkår. For hver check in hos totum.dk donerer vi penge til Børns Vilkår.

Vi mener nemlig hos Totum Skolen for Kropsterapi, at man skal sætte tidligt ind hos det omsorgssvigtede barn. At jo før, man får behandlet de problematikker, der ligger i de første år af livet, jo større trivsel og mindre sygdom er der senere hen i det voksne liv.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Forfatter

Inge Rasmussen

Inge Rasmussen

Seneste indlæg

Diskusprolaps

Diskusprolaps: Med smertemuren i ryggen

Interview med Anne Vestergaard Pedersen, Totum Kropsterapi elev I september 2020 fik Anne at vide, at hun havde en diskusprolaps i ryggen.

Fordøjelsessystemet

Fordøjelsessystemet

Fordøjelsessystemet mærker vi ofte til, når det ikke fungerer optimalt. En oppustet mave der gør ondt eller en mave der er gået

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen