TOTUM KROPSTERAPI

Er du i tvivl om, hvad kropsterapi egentlig er?
En effektiv, dybdegående og forløsende behandling

Udgangspunktet for kropsbehandling er helheden mellem krop og psyke.

Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis – oplevelser, erfaringer og følelser. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i vores organer og muskler. Og på sigt kan dette ofte føre til skavanker eller smerter.

Netop kompleksiteten i at betragte sygdomme som en helhed mellem krop og psyke gør, at behandlingsformen oplever stor tilslutning. Det er sygdomme som stress, depression, fysiske skader og kroniske lidelser , der ofte opgives i det etablerede sundhedssystem, som kan behandles med Totum kropsterapi.

Man skal som Totum-behandler anlægge både en fysisk og en psykisk vinkel til klienten

Fokus i kropsterapi ligger på at finde de bagvedliggende årsager, og ikke blot behandle symptomerne. Totum Kropsterapi arbejder udfra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv.

Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger, smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression, og hjælpe med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde.

20170831_O2Q9246
Kropsterapi møder dig der, hvor du er

Kropsterapi møder dig der, hvor du er

 

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan kropsterapihjælpe dig med at finde frem til, hvorfor du har ondt netop dér i din krop. Vi siger hos Totum, at “kropsterapi går direkte til problemets kerne”.

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Kropsterapi kan for mange mennesker skabe forandringer på følgende områder: stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer etc.

Kropsterapi er et fantastisk værktøj til at hjælpe andre mennesker til at få en dybere forståelse af sig selv og det liv, de lever, og derigennem få det meget bedre!!!

 

Kontakt Totum

Ring 42 52 11 22 eller send os en mail: info@totum.dk