Jeppe Dalsgaard

Jeppe Dalsgaard

Jeppe Dalsgaard er uddannet kropsterapeut ved ManuVision, og bruger i dag sine kompetencer til at udvikle og udvide Totum - Skolen for Kropsterapi.

Indhold

Hvad er roden til dine smerter?

Indholdsfortegnelse

Vi har alle prøvet, at have ondt forskellige steder i kroppen, men roden til netop den smerte er ikke nødvendigvis, at finde på det specifikke sted hvor vi mærker smerterne. I kropsterapien arbejdes der ud fra forståelsen af kroppens sammenhænge. Og det betyder, at det ikke er det sted hvor smerten mærkes, som behandles, men derimod roden til den smerte du mærker.

Hvis du f.eks har ryg- eller lændeproblemer, er der stor sandsynlighed for, at roden til smerterne er i ballerne. Når du har spændte baller låser du nemlig hele din krop hvilket gør din krop mere sårbar. Al bevægelse du laver i løbet af en dag er et helvede for en låst krop, som derved skaber overbelastninger og smerter.

 

Prøv det af …

 

For, at få en fornemmelse af ballernes rolle i en låst krop kan du teste dette:

  • Spænd op i ballerne
  • Gå nu henover gulvet

Ikke nemt vel?

Når kroppen er låst og ballerne er spændte overbelaster vi lænden og skaber problemer i lænden og ryggen. Derudover roterer vi også benene udad, og så kan de ikke fjedre som de skal. Det går udover fødderne, knæene, hofteledene og lænden.

For, at udvide forståelsen kan du prøve, at danse med spændte baller. Hvilket er helt umuligt, da hofterne er låste og elegancen er væk.

 

Spændte baller = en låst krop

 

Alt i alt er spændte baller lig med en låst krop, som er lig med spændinger og smerter i resten af kroppen. Spændte baller er ofte noget vi ikke bemærker før vi ligger på massagebriksen og får det fortalt.

Derfor er det roden til smerten, som bliver lagt vægt på i kropsterapien fremfor smertestedet.

 

Vil du også lære at behandle kroppens sammenhænge og blive i stand til at forløse smerter og de bagvedliggende psykiske spændinger?

 

Så kom til vores populære infoaften og find ud af hvordan vi kan gøre dig til en af Danmark bedste kropsterapeuter.

Tilmeld dig her

En infoaften er en præsentation af vores uddannelse.

– Vi viser en behandling og oversætter undervejs kroppens sprog.

– Vi fortæller, hvordan uddannelsen er bygget op, og hvad du vil lære som elev.

– Vi svarer på alle de spørgsmål, du måtte have.

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Forfatter

Jeppe Dalsgaard

Jeppe Dalsgaard

Jeppe Dalsgaard er uddannet kropsterapeut ved ManuVision, og bruger i dag sine kompetencer til at udvikle og udvide Totum - Skolen for Kropsterapi.

Seneste indlæg

Vinterdepression

Vinterdepression eller efterårsblues?

Omkring Middelhavet kender man ikke til vinterdepression, mens hver tiende lider af det i Alaska. I Danmark er det omtrent hver tyvende,

Julestress

Julestress og den indre trold

Jeg kan huske, at en vens storebror fortalte, at julemanden umuligt kunne findes, eller i hvert fald kunne han ikke nå at

1 kommentar til “Hvad er roden til dine smerter?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen