Hvad er Totum – Skolen for Kropsterapi?


Skolen for kropsterapi?


Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket. Hvis du ønsker at lære et håndværk, hvor du kan hjælpe andre mennesker som selvstændig kropsterapeut, så er Totum’s kropsterapi uddannelse helt sikkert noget for dig!

Hvad betyder Totum?


Selve ordet “Totum” betyder helhed på latin. Vi har valgt, at uddannelsen skal hedde dette, fordi vi underviser i at behandle hele kroppen. Hele kroppen hænger sammen – både psykisk og fysisk. Derfor hedder vi Totum!

Indholdet på vores uddannelse

Vi har hos Totum valgt at al undervisning forgår på og ved briksen. Det er vores erfaring at det ikke er gennem kropstræning eller bare det at snakke om følelserne, at du bliver en dygtig terapeut. Næsten al vores undervisning foregår ved briksen og din indlæring foregår gennem din krop…

Hvem står bag Totum?


Jeppe A. Dalsgaard

www.jeppedalsgaard.dk


Uddannet ManuVision behandler og træner, og arbejder til daglig ved briksen. Han er uddannet leading energy and essence practitioner (LEEP). Han har i flere år beskæftiget sig med en bred vifte af emner indenfor personlig udvikling og kropsterapi. Ro, rummelighed og nærvær er 3 ord, der kommer til udtryk i mødet med Jeppe, hans overskud og energi smitter af på alle i hans nærhed. Samtidig er hans evne til at se præcis, hvad der skal til hos det enkelte menneske unik!

Ronni Vistisen

www.ronnivistisen.dk


Uddannet ManuVision behandler og træner. Ronni arbejder til dagligt som kropsbehandler i sit firma Ronni Vistisen. Derudover har Ronni været hjælpelærer på både Lifebalance og ManuVisions uddannelser. Ronni har en unik og skarp måde at se, forstå og formidle sammenhænget mellem krop og psyke på. Han er en ildsjæl, der altid søger en dybere viden i sit arbejde.

Marcus Thais Heller

www.lifebalance.dk


Uddannet kropsterapeut hos Body-sds i København, kost- og ernæringsvejleder hos Institut For Optimal Ernæring og Leading energy and essence practitioner (LEEP). Han har gennem flere år undervist elever på Manu-Visions 2. årige kropsterapeutiske uddannelse i København og Århus. Marcus er en erfaren herre inden for kropsterapi. Gennem årene har han fået tilnavnet ”manden med røntgen-fingrene” hvilket siger noget om hans exceptionelle evner til at mærke og læse kroppens signaler.

Se vores videoer og bliv klogere på Totum


Fordelene ved Totum


Bliv kropsterapeut på ét år


Kan jeg leve af at være behandler?


Hvad lærer du på uddannelsen?


Guide til kroppens sprog

Gør som mere end 1000 andre, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få "Guiden til Kroppens sprog".

Tak fordi du skrev dig op!

Bestil brochure om Totum her

Vi sender brochuren snarest - så hold øje med din indbakke :-)

Guide til kroppens sprog

Gør som mere end 1000 andre, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få "Guiden til Kroppens sprog".

Tak fordi du skrev dig op!

Bestil brochure om Totum her

Vi sender brochuren snarest - så hold øje med din indbakke :-)