Indhold

Massageuddannelse

De bedste massage uddannelser i København

Indhold

Hvilken af de mange massage uddannelser skal jeg vælge?

Det spørgsmål er vigtigt at få svar på, inden du investerer dine penge i din drømmeuddannelse. De forskellige uddannelser tilbyder forskellige ting, og det gælder om at finde den, der passer til dine ønsker, mål og behov.

Her er vores bud på de bedste massage uddannelser i København:

Totum – Skolen for kropsterapi:

Introduktion
Totum – Skolen for kropsterapi opstod ud fra begejstringen for at undervise kropsterapi på en ny måde. Uddannelsen er opbygget om mesterlære-princippet, hvilket betyder, at der undervises på små hold med meget lærertid til den enkelte elev.

Indhold
Uddannelsen giver dig stor erfaring med at stå med ansvaret som behandler og indeholder bl.a. emner som dybdegående pulserende massage, zoneterapi og akupressur, frigørelse af åndedræt, meridianlære, intuition og indføling, kroppens sammenhæng og sammenhængen mellem krop og psyke.

Længde
Kropsterapeut uddannelsen tager 1 år.

Pris
65.000 kr

Kilden:

Introduktion
Kilden holder til i Valby og tilbyder uddannelser og kurser indenfor afspændings- og healingsmassage og samtaleterapi. Derudover er der mulighed for at tage en efteruddannelse i angsthåndtering og -behandling.

Indhold
Som eksamineret afspændingsmassør lærer du en omsorgsfuld og afspændende massage med elementer af dybdegående og healende teknikker. Derudover indeholder uddannelsen arbejde med psykiske energistrømme, chakra balancering og polaritetsteknikker.

Længde
Uddannelsen til afspændingsmassør tager 1 år.

Uddannelsen i healingsmassage og samtaleterapi tager 2-3 år alt efter dit eget tempo. Indholdet i uddannelsen er opdelt i 5 moduler, hvor de 3 første er grundlæggende og modul 4 og 5 indeholder uddannelsens overbygning og specialer.

Pris
Sammensættes af de forskellige moduler. Se hjemmeside.

Manuvision:

Introduktion
Manuvision er en kropsterapeutisk uddannelse på Frederiksberg, hvor Ronni og Jeppe(Totum Partnere) selv har gået inden de startede Totum -Skolen for kropsterapi med deres syn på, hvad en kropsterapi uddannelse skal indeholde. Udover København tilbyder Manuvision også uddannelsen i Aarhus.

Indhold
Uddannelsen indeholder bl.a. massageteknikker, pulsering, meridianlære og zonepunkter, ledfrigørelse, psykologi, kost og sportsbehandling. Udover behandlingsdelen er forløbet også en uddannelse som træner i Manuvision kropstræning.

Længde
Uddannelsen på Manuvision tager 2 år

Pris
126.500kr

Body-sds:

Introduktion
Body-sds står for Body Self Development’s System og er et behandlingssystem, som blev grundlagt i slutningen af 1940’erne og siden udviklet af Ole Kåre Føli og Bengt Andersen. Uddannelsen foregår i Parken i København.

Indhold
Body-sds uddannelsen lægger stor vægt på træning, som fylder 50% af undervisningen. Udover behandling og træning indeholder uddannelsen emner som teori, anatomi, kost og ernæring, kommunikation, personlig udvikling, psykologi og udrensningsforløb.

Længde

Uddannelsen som Body-SDS terapeut tager 3 år.

Pris
179.970kr

Body All Mind

Introduktion
Body All Mind er en helt ny behandleruddannelse som udbydes af Kropsinstituttet i København. Uddannelsen er grundlagt af Martin Bonde Mogensen og Mikael Kyneb, og udgangspunktet er at kombinere de bedste værktøjer fra den etablerede og den alternative behandling.

Indhold
Uddannelsen indeholder emner indenfor zoneterapi, samtaleteknik, ernæring, massage, fysioterapi, yoga og indre lederskab og lægger vægt på selvudvikling som fundament for at arbejde med andre mennesker.

Længde
Uddannelsen som Body All Mind kropsterapeut tager 2 år.

Pris
135.000kr.

Klassisk massage eller kropsterapi? Forskellen på de to massage uddannelser

Det er vores holdning, at kropsterapi giver langt de bedste resultater for dine klienter. Som kropsterapeut lærer du at give en særdeles effektiv massage, og med al beskedenhed overhaler størstedelen af vores elever en erfaren fysiurgisk massør i effektivitet efter blot 3-4 måneder.

Teknikkerne, du lærer som kropsterapeut, er langt mere dybdegående, og derudover lærer du hvordan krop og psyke hænger sammen, så du kan forløse kroppen ad den vej også. På en kropsterapi uddannelse lærer du dybdegående, pulserende massage. Du får en forståelse af kroppens sammenhæng og kan behandle ud fra meridiansbaner og muskelrelationer. Du lærer om akupressur, zoneterapi og ledfrigørelse – og som nævnt sammenhængen mellem kroppens og psykens problemstillinger.

Alt i alt betyder det, at du kan rykke dine klienter et godt stykke længere end en klassisk massør kan. Du skaber ikke blot lindring, men forandring og udvikling.

Hvordan adskiller Totum sig fra de andre massage uddannelser?

Uddannelsen til Totum Kropsterapeut adskiller sig fra de andre massage uddannelser bl.a. ved at fokusere på, hvordan du lærer bedst – og dermed bliver den bedst mulige kropsterapeut. Uddannelsen foregår på hold med maks. 16 elever, og hver undervisnings-session varetages af 2 lærere. Vi uddanner kropsterapeuter efter mesterlære-princippet, hvilket betyder, at du altid er i tæt sparring med dine undervisere og får feedback på alt fra dine teknikker og greb til måden du kommunikerer og samtaler med din klient.

Fordi du som færdiguddannet terapeut kommer til at stå med ansvaret for et andet menneske på briksen, mener vi, at undervisningen også skal foregå dér. Fra dag 1 får du mulighed for at mærke, øve, fornemme og opleve hvordan det er at være behandler. Næsten al undervisningen foregår ved briksen, hvor du enten selv behandler eller blive behandlet.

Kombinationen af tæt sparring, meget lærertid og fokus på arbejdet ved briksen gør, at du faktisk bliver en selvstændig og kompetent behandler i løbet af forholdsvis kort tid.

Dette lærer du på Totums kropsterapeut uddannelse:

Undervejs i uddannelsen lærer du den dybdegående og pulserende massageteknik, som er en rigtig effektiv måde at arbejde med kroppen på. Derudover arbejder du med emner som zoneterapi, kroppens sammenhæng, krop-psyke sammenhæng, meridianlære, akupressur, lettere ledfrigørelse samt hvordan du møder og samtaler med din klient og bruger din indføling og intuition i behandlingen.

Uddannelsen tager 1 år og er delt op i 3 moduler:

  • Først lærer du de grundlæggende greb og teknikker til at behandle hele kroppen.
  • Dernæst kommer læringen om indføling, kroppens sammenhænge, blokering, flow. Her lærer du også at åbne kroppen og at kunne aflæse en krops spændingsmønster. I denne del får du også forståelsen for, hvorfor det at behandle en skulder ikke kun foregår ved skulderen.
  • 3. del indeholder hele krydskoblingen, dvs. forståelsen af hvordan det hele hænger sammen, tanker, krop, det fysiske og det psykiske.

Hvis du vil vide mere om Totum 1-årige uddannelse som kropsterapeut, så klik videre her

Seneste indlæg