DAGBOG: Dejligt med en pause

Lige bevæget mig ud i Københavns gader efter at have øvet sammen med nogle af mine kære holdkammerater.

Dejligt at solen skinner, selvom det blæser rimelig meget. Som sagt har vi på hold 8 ingen undervisning i denne uge, men nogle af os mødtes alligevel for at øve os på de ting, vi har lært indtil nu.
Først gav jeg selv en behandling, og bagefter var det min tur til at komme på briksen og blive udsat for en af mine holdkammeraters hænder.

De sidste par dage har jeg haft lidt ondt i nakken, men det går helt klart meget bedre nu. Så det er jo dejligt 🙂

På tirsdag skal vi igen have undervisning.
Glæder mig helt vildt!
Men det har nu også været meget godt med en lille pause, hvor vi har kunne øve os på de ting, vi allerede har lært. Det er meget godt lige at få dem ind under huden, inden vi skal i gang med at lære noget nyt.

De første fire gange har vi beskæftiget os med halsen, nakken, skuldrene, armene, maven og vejrtrækningen.
Og jeg ville aldrig have gættet hvor meget, der åbenbart gemmer sig bag vores kraveben for eksempel eller langs den nederste ribbens kant eller i armene – for ikke at nævne maven, som jo er porten til vores følelser..
Har endnu engang forladt Totum med en følelse af at være lettere, end da jeg kom, og med en boblende fornemmelse i hele kroppen, fordi jeg slet, slet ikke kan vente på at lære mere.
Hav en dejlig dag!

Kh Julie (elev på Hold 8)

IMG_0334

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste indlæg

Rygsmerter

Behandling af rygsmerter

Rygsmerter og rygproblemer i lænden kende de fleste til, mens andre kæmper med kroniske rygsmerter eller diskusprolaps.   Læs her, hvad du

Kæbespændinger

Kæbespændinger afspejler følelser

Kæbespændinger kan være tegn på, at man bider sine følelser i sig. Kæbespændinger kan være smertefulde og yderst ubehagelige. Og i pressede

Hold i nakken

Hold i nakken og nakkestivhed giver smerter og begrænset bevægelighed. Få øvelser kan lindre smerter i nakken. Hold i nakken, ondt i

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen