Julie Runa

Julie Runa

Indhold

DAGBOG: En weekend på Totum

Indholdsfortegnelse

IMG_7321

 

Billede

Vi på hold 8 har haft en virkelig dejlig og meget intensiv weekend på Totum, hvor vi er dykket endnu dybere i forhold til, hvordan man laver den bedst mulige behandling. Vi har hver især fået individuel feed back af vores undervisere i forhold til, hvad vores styrker er, og hvor vi måske skal give den en ekstra skalle, inden vi her om ikke så længe bliver sendt ud i verden som færdige kropsterapeuter. Vi har fået hver vores individuelle opgaver, som vi skal integrere i vores behandlinger fremover.

Derudover har vi i weekenden især beskæftiget os med at blive bedre til at benytte samtale i vores behandlinger – hvordan kan vi med ord få vores klienter til at blive mere bevidste om den bagvedliggende grund til deres spændinger, forsvarmønstre og måde at bevæge sig gennem livet på. Endnu et skridt på vej imod at nå helt derind, hvor kroppen og psyken mødes..

Nu er jeg træt og glad..

Hav en dejlig aften!

Kh Julie

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Forfatter

Julie Runa

Julie Runa

Seneste indlæg

KROPSTERAPI HJALP PÅ CORONA STRESS

Både myndigheder og sundhedsprofessionelle har påpeget, hvor vigtigt det er at tage hånd om de psykiske følger af corona. Læs hvordan kropsterapi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen