Indhold

DAGBOG: Supervision og meridianer – en fantastisk weekend!

Supervsion og meridianer

Jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk undervisnings-weekend med Hold 14. En weekend hvor eleverne VIRKELIG har rykket sig!

Lørdag var hele dagen sat af til supervision. I hold af fire behandlede de hver deres klient, hvorefter de andre elever og lærerne gav feedback.

Det er ikke altid let at tage imod feedback. Især fordi vi som behandlere også må rumme og mærke os selv for at kunne rumme og mærke andre. Nogle gange står vi selv i vejen for behandlingen, og det kan være hårdt at opdage.
Til gengæld er det også noget alle behandlere møder på et eller andet tidspunkt. Derfor ligger der også en masse selvudvikling i at lære at behandle andre.

Og så gives al feedback på supervisionen jo på et fundament af kærlighed 🙂

 

Meridianlære – læren om kroppens energibaner(meridianer).

I dag – søndag – har vi taget hul på læren om kroppens meridianer; kroppens energisystemer og hvordan de relaterer til muskler, organer og følelser. Nu sættes hele værktøjskassen ind i en større sammenhæng – og det har virkelig givet nogle AHA-oplevelser i dag!

Det har været hårdt og intenst, men jeg har en vidunderlig følelse af taknemmelighed og glæde indeni mig, mens jeg skriver dette!

Ren optur og TAK 🙂

Daniel Bonde
(Hjælpelærer Hold 14)

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste indlæg

Tryghed på Totum - skolen for kropsterapi

Tryghed i coronaens tid

Ligesom alle andre brancher har vi hos Totum været I tænkeboks I 2020. Vi har nøje overvejet den nye virkelighed efter coronaens

Rygsmerter

Behandling af rygsmerter

Rygsmerter og rygproblemer i lænden kende de fleste til, mens andre kæmper med kroniske rygsmerter eller diskusprolaps.   Læs her, hvad du

Kæbespændinger

Kæbespændinger afspejler følelser

Kæbespændinger kan være tegn på, at man bider sine følelser i sig. Kæbespændinger kan være smertefulde og yderst ubehagelige. Og i pressede

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen