Indhold

DAGBOG FRA UDDANNELSEN: Om meridianerne

Indhold

Supervsion og meridianer

Jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk undervisnings-weekend med Hold 14. En weekend hvor eleverne VIRKELIG har rykket sig!

Lørdag var hele dagen sat af til supervision. I hold af fire behandlede de hver deres klient, hvorefter de andre elever og lærerne gav feedback.

Det er ikke altid let at tage imod feedback. Især fordi vi som behandlere også må rumme og mærke os selv for at kunne rumme og mærke andre. Nogle gange står vi selv i vejen for behandlingen, og det kan være hårdt at opdage.
Til gengæld er det også noget alle behandlere møder på et eller andet tidspunkt. Derfor ligger der også en masse selvudvikling i at lære at behandle andre.

Og så gives al feedback på supervisionen jo på et fundament af kærlighed 🙂

Meridianlære – læren om kroppens energibaner(meridianer).

I dag – søndag – har vi taget hul på læren om kroppens meridianer; kroppens energisystemer og hvordan de relaterer til muskler, organer og følelser. Nu sættes hele værktøjskassen ind i en større sammenhæng – og det har virkelig givet nogle AHA-oplevelser i dag!

Det har været hårdt og intenst, men jeg har en vidunderlig følelse af taknemmelighed og glæde indeni mig, mens jeg skriver dette!

Ren optur og TAK 🙂

Daniel Bonde
(Hjælpelærer Hold 14)

Seneste indlæg