Indhold

DAGBOG: Vores væsens søjle

Indhold

Sidste dag inden sommerferien. Næste undervisningsdag for os på Hold 8 er den 11. august. Lige nu føles det som frygtelig længe at vente, men det er måske meget godt med lidt tid til at øve os på alt det, vi allerede har lært, inden vi går videre.

I dag arbejdede vi videre med ryggen, hvor vi nåede ned til lænden og videre ned i ballerne. Ryggen er vores væsens søjle, der kan give os støtte og styrke, og en rank og værdig holdning – i hvert fald hvis vi passer ordentligt på den og lytter til, hvad den har at sige.

Der er rigtig mange, som lider af forskellige rygproblemer. Tit er det startet med en skade eller et forkert løft, men jeg tror, at hvis man graver lidt dybere, så vil man ofte vil finde psykiske eller følelsesmæssige problemer, som har forvoldt spændinger, svækkelse eller sammentrækning i ryggen forinden, som har gjort det muligt for skaden at forplante sig.

Langsomt begynder vi på Hold 8 at få en større forståelse af kroppen. Og noget, jeg virkelig finder interessant, er det der med, at hvis man har ondt et sted, kan spændingen sagtens stamme fra et helt andet sted på kroppen. Det hele hænger nemlig sammen 🙂 Det gælder derfor om at finde frem til årsagen. På den måde kan man både fjerne nuværende spændinger/smerter og forebygge fremtidige spændinger/smerter.

Kh Julie (elev på Hold 8)

IMG_4567

Seneste indlæg