Indhold

”Jeg prioriterer uddannelse”

Indhold

Kiri Maj Guldbjørn, 32 år, er mor til to og uddannet fysioterapeut og coach. Derudover er hun uddannet Totum kropsterapeut og arbejder i egen klinik i Vallensbæk. Kiri tager Totums Masterclass, og vi bringer her nogle siders dagbog i den forbindelse.

”Jeg skal starte i næste uge. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang. Til det hele. Både den nye viden og fællesskabet.

Det er vigtigt for min trivsel og for min klinik, at jeg bliver ved med at dygtiggøre mig. Jeg tog kranio sakral-terapi, dengang Totum både udbød de enkelte elementer samt en hel Masterclass, men jeg følte, jeg manglede elevsammenholdet. Nogen at følges og opleve udviklingen sammen med.

Så da Totum skrev, at de igen primært samlede Masterclass som hold, satte jeg alt ind på at skulle med.

Basisuddannelsen

I 2016 blev jeg voldsomt presset, da min mand fik en kraftig hjernerystelse. Samtidigt var jeg gravid med vores andet barn, og vores lejlighed skulle renoveres.

Der skete en masse ting omkring os, og alligevel – eller måske netop derfor – var det så tydeligt at mærke, at det var tid til og nødvendigt at forfølge mine drømme. Derfor tilmeldte jeg mig Totums basisuddannelse.

Flere omkring mig spurgte bekymret til, om jeg virkelig havde brug for mere. Men jeg kunne ikke gøre andet end at følge mit hjerte og forvalte min energi på en måde, så der var bedst overskud til børnene. Jeg gik fra Totum hver gang med en opladende eller udviklende energi, og det var så rigtigt.

Egen klinik

Da jeg var færdig med min uddannelse, åbnede jeg min egen klinik i et behandlerfællesskab i Vallensbæk. Jeg havde fået mulighed for at overtage et massagefirmas lokale og kundekontakter, som jeg havde arbejdet for under uddannelsen.

Derefter er det gået slag i slag med at få flere og flere klienter. Her har jeg bl.a. også glæde af at have en psykolog som kliniknabo.

For at jeg kan blive ved med at hjælpe de klienter, som jeg har nu, og for min egen udvikling, lader jeg mig guide af mit hjerte. Jeg har brug for den udvikling.

Så da jeg prioriterede at tilmelde mig Masterclass, var det vidende om, at det ville kræve min kliniks opsparing, men jeg så det som en vigtig investering.

Udvikling er investering

Jeg glæder mig til at komme på uddannelse igen. Jeg har det pissefedt, når jeg udvikler mig. Det er lige så rigtigt som at trække vejret, sove og spise. Det er måske lidt overdrevet, men det er mental næring, og det giver mig en rolig og mere balanceret krop. Det betyder, at jeg har bedre overskud til hverdagens store og små udfordringer, og det der ellers kan dukke op i livet. En rigtig god ventil.

Der er mange af tingene på Masterclass, som jeg glæder mig rigtig meget til. Meridianlære, kropstyper, men også chok, traume og stress. Der er ikke rigtig noget, jeg ville undvære.

På 1. modul ser jeg fx frem til at lære mere om kæben. Det har siden fysioterapeutuddannelsen stået som et felt, jeg har ville dykke mere ned i. Jeg er også helt sikker på, at der ligger guld gemt i indre barn-terapi.

Jeg drømmer om at blive dygtigere og kunne begynde at undervise. Jeg har så meget lyst til at inspirere og videregive den viden, jeg erfarer, og som jeg selv lærer ved briksen.”

Kiri Marie Guldbjørn

Læs mere om Kiri på www.kroppensrejse.dk

Seneste indlæg