Indhold

Dårligt humør

Dårligt humør? Så let kan du ændre det

Indhold

Dårligt humør? Det er bare en følelse!

Vi kender alle til, at være i dårligt humør. Og nogle gange føles det som en tilstand, der aldrig går væk. Dårligt humør er egentlig bare en følelse, som med så mange andre følelser forsvinder igen. Men er du ramlet ind i et standhaftigt dårligt humør kan du komme ud af det igen på bare 2 minutter!

Som kropsterapeut kender man et trick, der virker. Og det virker faktisk så godt, at man flere steder, blandt andet i USA bruger det til folk, som er på vej ind i en depression.

‘Powerpose’

Vores tanker og følelser påvirker vores kropsholdning, men vores kropsholdning påvirker i den grad også vores tanker og følelser. Det er også derfor du altid skal sidde med ret ryg i yoga og under meditation. Men har du ikke tid til en omgang yoga eller meditation på kontoret kan du stille dig i en ‘powerpose’ i blot 2 minutter og det vil skabe underværker, ikke blot for dit humør men også for din energi og dit stressniveau.

Det er nemlig videnskabeligt bevidst, at når du stiller dig i en ‘powerpose’ stiger dit testosteronniveau med 20%, hvilket øger din evne til, at handle. Derudover falder dit cortisol niveau, som er kroppens stresshormon, med 25%.

Psst! Vil du vide mere om, hvad man lærer som kropstterapeut, så læs med her

Sådan gør du

Du kan komme i bedre humør, blive mere handlekraftig og sænke dit stressniveau med disse 3 steps:

  1. Løft armene over hovedet
  2. Smil!
  3. Ånd ud og mærk følelsen af sejr.

Videoguide:

https://www.youtube.com/watch?v=efdHPMG6-7k&t=11s

Seneste indlæg