KROPSTERAPI FOREDRAG

Få inspiration og ny viden om krop og psyke

KROPSTERAPI FOREDRAG

Få inspiration og ny viden om krop og psyke!
Vi brænder for vores fag

 

Kom til foredrag om kropsterapi og bliv inspireret af alle de gode historier, som vores Totum kropsterapeuter har at fortælle.

Det er jo ingen hemmelighed, at vi brænder for vores fag, og derfor vil vi gerne dele vores viden med andre. For os er det nemlig en gave at opleve, hvordan kropsterapien kan hjælpe så mange mennesker til at slippe de smerter og begrænsninger, der forhindrer dem i at leve det liv, de drømmer om.

Totum arrangerer jævnligt foredrag, der med tankevækkende, aktuelle og underholdende vinkler fortæller om kropsterapi, og om hvordan behandlingen er et effektivt redskab til at hjælpe med mange af de problemer det moderne menneske rammes af.

Planlagte foredrag

Kropsterapi behandling af stress og angst

Stress og angst kan behandles uden medicin

Angst rammer i alle aldre og alle samfundslag. Foredragene om medicinfri behandling af angst afholdes i hele landet af det kendte foredragspar; komiker Elias Ehlers og anerkendt kropsterapeut samt ekspert i behandling af angst Marcus Heller.

“Lokalet er fyldt med mennesker, der koncentreret lytter til Elias Ehlers’ ord. Hans fortælling er så levende, at man næsten føler, man er fluen på væggen, når han fortæller om de gange, hans angst har vist sit grimme ansigt. Læs mere…

 

Behandling af stress og angst med kropsterapi Elias Ehlers og Marcus Heller
Foredragsholdere: Marcus Heller & Elias Ehlers

 

Aftenens foredragsholder er Marcus Heller, som er en af landets førende eksperter inden for kropsterapi. Han er leder af Totum Skolen for Kropsterapi, og en erfaren og underholdende foredragsholder og samfundsdebattør. Marcus er desuden kendt fra tv og bruges ofte som ekspertkilde i medierne.

 

Aftenens gæst Elias Ehlers, har været stand-up komiker i 13 år. Elias fik i 2012 diagnosen “generaliseret angst, stress og depression”, og igennem kropsterapi fandt han en vej ud af angsten.
Elias har efterfølgende taget Totums grunduddannelse og MasterClass og deltager i foredraget for, at fortælle om sine personlige erfaringer med kropsterapi – både som klient og behandler.
Hvor og hvornår foregår foredraget?

 

KØBENHAVN

10. marts 2020
Kl. 19.30

Charlottehaven
København Ø

ODENSE

7. april 2020
Kl. 19.30

Magasinet
Odense C.

ÅRHUS

24. marts 2020
Kl. 19.30

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Århus C

Tidligere foredrag

Stemmetræning kropsterapi Foredrag
Genfind din livsenergi

Som nyfødt baby oplever vi livet gennem kroppen. Det fortsætter vi med hele vores liv, men det er som om, at vi senere i livet glemmer, at vores krop er en del af vores liv. I stedet lever vi oppe i vores hoved. Vi skal tilbage til kroppen og de ressourcer, som den har, så vi kan få mere liv, mere glæde og mere lyst.

Kropsterapeut og sexolog Lene Alexander er foredragsholder i dette opløftende, oplivende og oplysende foredrag om af finde sin livsenergi. Hun tager udgangspunkt i sin egen historie om at komme ud af stress og depression.

Foredraget giver dig mulighed for at øje på, hvor meget du selv kan gøre for at få det bedre. Du vil blive klogere på dig selv og får måske lyst til at udforske din egen krop på en ny og anderledes måde.

København 10. juni 2019 kl 18.30 – 20.30

PRIS: 125,00

Læs mere og køb din billet her

Stemmetræning Kropsterapi Foredrag Jette Dahl
Foredragsholder: Lene Alexander

Lene Alexander er sexolog, par-, psyko- og kropsterapeut. Livet igennem har hun beskæftiget sig med kroppen. Hun er selv kommet tilbage til livet efter at have haft en krop med PTSD og depressioner.

“Jeg har oplevet meget på egen krop. Mit liv er en række af udfordringer, og mine personlige erfaringer fra livets skole gør, at jeg har meget at tilbyde. Jeg støtter andre på deres vej til mere indre balance, større tilfredshed med sig selv og kærlighed til sig selv og andre,” siger hun.

Lene Alexander fik hjælp gennem kropsterapi og er nu selvstændig behandler, foredragsholder og underviser.

Stemmetræning kropsterapi Foredrag
Sæt din stemme og dig selv fri!

Du siger alt, uden at sige det – hvad siger din stemme om dig?

Det kommer stemmetræner og kropsterapeut Jette Dahl omkring i foredraget ”Krop, psyke og stemme”, hvor du kan lære mere om, hvordan de tre ting hænger uløseligt sammen.

Ord kan lyve, men din stemme er en sladrehank. Vores stemme er et spejl på, hvordan vi har det, og hvordan vi opfatter os selv og vores plads her i verden.

Det ærlige og levende foredrag handler om, hvordan din krop, psyke og stemme hænger uløseligt sammen, og hvordan du – ved at sætte din stemme fri, så den ikke holdes fast i en bestemt lyd eller et bestemt udtryk – kan sætte dig selv fri af en fastlåst selvopfattelse.

Med dig hjem fra foredraget får du nogle enkle og gode øvelser til arbejdet med din stemme.

Gik du glip af dette foredrag? Følg os på Facebook for at få besked om, hvor og hvornår det afholdes igen.

Stemmetræning Kropsterapi Foredrag Jette Dahl
Foredragsholder: Jette Dahl

Jette Dahl er sanger, stemmetræner og Totum kropsterapeut. Hun bevæger sig derfor til dagligt i feltet krop, psyke og stemme.

”Min store passion er, hvordan vi som mennesker bliver frie i vores udtryk, så vi kan bruge os selv, vores krop og vores stemme, som vi gerne vil,” forklarer Jette Dahl.

Både som stemmetræner og kropsterapeut har Jette Dahl et stort fokus på sammenhængen mellem krop og psyke. Og som stemmetræner har hun særligt et fokus på, hvordan den kommer til udtryk gennem vores kropssprog og vores stemme.

Kropsterapi og livskriser

Leve - eller bare overleve?

Når lynet slår ned, og vi eller vores nærmeste rammes af sygdom, skilsmisse eller arbejdsløshed, stilles der med ét helt nye krav til os.

Ofte er der mange store praktiske opgaver forbundet med denne livsforandring, og psykisk stilles vi overfor den store udfordring det er at indstille os på et nyt verdensbillede og lære at leve med usikkerhed, bekymring og sorg.

I fordraget “Leve – eller bare overleve?” fortæller Karen Sofie Wilkie om, hvordan hendes møde med kropsterapien bragte hende styrket igennem år præget af stress, alvorlig sygdom og traumer og gjorde det muligt for hende at bevare roen og nærværet igennem de svære situationer.

Gik du glip af dette foredrag? Følg os på Facebook for at få besked om, hvor og hvornår det afholdes igen.

Kropsterapi og livskriser Karen Sofie Wilkie
Foredragsholder: Karen Sofie Wilkie

 

I 2016 befandt Karen Sofie Wilkie sig i et vadested.

Jobbet som chef for en detailkæde med stort personaleansvar og økonomisk ansvar, resulterede i at hun blev ramt af alvorlig stress. Og da hendes far blev uhelbredeligt syg, blev konflikten mellem krav på jobbet, og ønsket om at være tilstede for familien for stor.

Karen Sofie sagde stop og begyndte at se sig om efter et andet job og en anden måde at leve på.

Valget faldt på Totums kropsterapeutiske uddannelse, hvor hun blev færdiguddannet i 2017.

I dag er Karen Sofie uddannet kropsterapeut med egen klinik i Nordsjælland, hvor hun blandt andet har specialiseret sig i behandling af stress og belastningsreaktioner.