Kropsterapi København

Totum – Skolen for kropsterapi København og Aarhus er en kropsterapeut uddannelse, som uddanner dygtige terapeuter i at behandle både de kropslige og psykiske udfordringer, som livet byder på.

Totum kropsterapi tager udgangspunkt sammenhængen mellem krop og psyke og betragter således mennesket på en holistisk måde. Følelser, tanker, adfærd og krop hænger sammen, og det er vores erfaring, at de beste resultater opnås, hvis vi tager alle perspektiver med i behandlingen.

En Totum kropsterapi behandling kan f.eks. være for dig, der har:

 

Forskellen på Body-sds, Manuvision og totum

 

Kropsterapi København – hvor får jeg den bedste kropsterapi behandling?

Styrken ved Totum kropsterapi er, at du får mulighed for at arbejde i dybden med din problematik. Du får således mulighed for at forstå, hvorfor din krop reagerer som den gør. Vores fysiske smerter og problemer kan nemlig være en spejling af en psykisk problematik.

Her er 2 eksempler:
– Hvis vi er stressede, men bliver ved med at presse os selv, siger kroppen fra. Måske har du oplevet at få hovedpine eller ondt i ryggen, når du er særligt presset i dagligdagen?

– Hvis vi er stædige og nægter at være fleksible, bliver vi også stive i vores i vores kropsholdning, hvilket knæene kan komme til at lide under.

Men netop fordi behandlingen har disse dybdegående egenskaber og er et samarbejde mellem klient og behandler, er det vigtigt, at du finder den rigtige behandler til dig. Der findes mange forskellige kropsterapeuter fra mange forskellige kropsterapi uddannelser, og et væld af dem kommer frem hvis du søger på “Kropsterapi København” på Google.

Vi anbefaler, at du finder din kropterapeut denne side – www.totumkropsterapi.dk.
Her finder du liste med vores uddannede kropsterapeuter på Sjælland, Fyn og i Jylland. Ved hver enkelt behandler er der desuden kontaktinformation, så du kan booke en behandling eller ringe og høre, hvordan behandleren kan hjælpe dig.

Kropsterapi København? De bedste steder for en kropsterapi behandling i København

Kropsterapi uddannelse? Totum – Skolen for kropsterapi København og Aarhus

Der kan være mange grunde til at starte på en kropsterapi uddannelse. For rigtig mange af vores elever blev interessen for krosterapi vækket gennem deres egne livserfaringer og behandlingsoplevelser med kropsterapi.

Kropsterapi kan noget helt specielt – og noget som efterspørges mere og mere. At lære sig selv at kende både kropsligt og psykisk kan være livsforandrende! Og for mange har det ført til nye valg i livet.

Overvejer du at følge din drøm og skifte retning i dit liv?

Mange før dig har gjort det med succes, og for dem er rejsen starten med et besøg til vores populære infoaften.

På infoaftenen viser vi en Totum behandling og fortæller om uddannelsens indhold og opbygning. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål til alt det, du ser og hører undervejs.

Tilmeld dig infoaftenen i København og Aarhus her

Kropsterapi København