Indhold

Meget mere end en massør uddannelse

Indhold

Leder du efter en massør uddannelse?

Så kan Totums kropsterapeut uddannelse være noget for dig. På uddannelsen lærer du nemlig ikke bare at give en effektiv og dybdegående massage. Du lærer også et livsforandrende håndværk – både for dig selv og for dine klienter.

Kropsterapi uddannelsen indeholder nemlig en kæmpe værktøjskasse af teknikker, som du ikke lærer på en almindelig massør uddannelse. Du lærer den pulserende massage, som har gjort kropsterapi kendt og elsket blandt f.eks. sportudøvere på eliteniveau. Du lærer også at arbejde med stræk, akupressur, zoneterapi og ledfrigørelse. Tilsammen giver disse redskaber du mulighed for at nå langt dybere med dine klienter – hvilket giver resultater!

Forskellen på kropsterapi og massage

Den mest iøjnefaldende forskel på massage og kropsterapi er, at en massør bruger massageolie og en kropsterapeut ikke gør. I stedet arbejder en kropsterapeut på en måde, så han/hun faktisk kan mærke, hvad der foregår i vævet på klienten. Her kommer den pulserende massage ind i billedet.

Med pulserende massage sætter du hele din klients krop i bevægelse, samtidig med at du kan arbejde specifikt på en spænding eller et led. Ikke alene føles det enormt afslappende og behageligt – det er også en rigtig effektiv måde at skabe gennemstrømning og bevægelse af lymfevæsken.

Bliv massør – og meget mere

Når du bliver Totum kropsterapeut, bliver du massør – og meget mere end det. En kropsterapeut arbejder ikke blot med kroppen fysisk, men har også forståelse for hvordan krop og psyke hænger sammen. Dette lærer du ikke på en almindelig massør uddanelse.

At forstå kroppens sprog kan gøre hele forskellen. På Totums uddannelse lærer du hvordan vores krop har indflydelse på vores tanker og følelser. Ligesom vores tanker og følelser har indflydelse på vores krop.

F.eks. kan skuldrene fortælle noget om hvorvidt vi forsøger at være stærke i hverdagen eller om vi skjuler os for at undgå at få opmærksomhed. Det er også her stress kommer meget tydeligt til udtryk.

På samme måde kan ryggen afsløre, om vi føler støtte og styrke i livet, og om vi forsøger at kontrollere os selv og omgivelserne.

Som kropsterapeut får du værktøjerne til at arbejde både psykisk og fysisk med det, der fastholder kroppen og mennesket i en låst og måske smertefuld tilstand.

Massør uddannelse + alternativ behandling

Nu ved du, at Totum tilbyder en massør uddannelse, som indeholder pulserende massage, og at den arbejder med både med fysikken og psyken.

Men i værktøjskassen, du får med dig, er der også teknikker og viden fra de alternative behandlingsformer, som tager udgangspunkt i den ældgamle kinesiske medicin. Disse måder at behandle på har vist sig så effektive, at de ikke kan ignoreres. Derfor lærer du også om kroppen energisystem – meridianbanerne – og du lærer at give zoneterapi og akupressurbehandling.

5-elementsteorien, som læren om energibanerne også hører til, giver en forståelse af hvordan organer, muskler og følelser hænger sammen. På den måde flettes den moderne viden om teknikker sammen med gammel visdom om sammenhængen mellem krop og psyke.

Totum er en kropsterapi uddannelse i København, ODENSE, Aarhus Og AALBORG

På vores kropsterapi uddannelse – en udvidet massør uddannelse – har vi elever fra et væld af forskellige professioner. Både nogle som starter en helt ny levevej og dem, som allerede arbejder med kroppen og søger ny viden og nye værktøjer.

Så hvis du er massør, sportsmassør, psykoterapeut, psykolog, zoneterapeut, akupunktør, ergoterapeut eller på anden vis allerede arbejder med krop eller psyke, så er Totums kropsterapi uddannelse også for dig. Og du kommer til at lære en masse, som du kan inkorporere i dit nuværende arbejde.

Og selvfølgelig… Hvis du bare kan mærke, at det er på tide at følge din intuition og blive selvstændig kropsterapeut, så er du ligeledes velkommen her. Du lærer alt, hvad du skal kunne fra bunden, og vi følger din udvikling på tæt hold og guider dig hele vejen.

Vi har skoler i både København og Aarhus, hvor vi starter hold op flere gange i løbet af året.

 

Seneste indlæg