Indhold

Zoneterapi – Totum Kropsterapi Uddannelse

Kropsterapi uddannelse

 

Zoneterapi på Totums kropsterapi uddannelse

På Totum har vi delt uddannelsen op i 3 faser. I første fase lærer du greb og teknikker. I anden fase udbygger du din evne til nærvær og indføling, mens du lærer at forstå kroppens sammenhæng og får kendskab til meridianerne. I tredje og sidste fase kobles de to første faser sammen med forståelsen af krop og psyke – og skaber tilsammen helheden.

I den første del af Totums kropsterapi uddannelse lærer som sagt du alle værktøjerne; alle de greb og teknikker, du skal kunne for at have en stærk basis for at arbejde i dybden med mennesket på briksen. Og det det sidste emne i første del… er zoneterapi.

At arbejde med fødderne giver nemlig nogle særlige fordele. På samme måde som du kan arbejde med ryggen gennem bagsiden af benene, kan du med zoneterapi også tilgå kroppen fra en helt anden vinkel. F.eks. kan du hjælpe den stressede direktør med at afspænde til nyrer og lever, som let bliver belastede, når vi er stressede. Du kan også arbejde med hele tarmsystemet og med f.eks. skuldre, kredsløb og hormonsystem.

Samtidig giver arbejdet med fødderne en fantastisk grounding for folk, som lever meget i deres hoved og tankestrømme. Fødderne er helt praktisk det fjerneste fra vores hoved. Så ved at arbejde med fødderne kan man nærmest “trække” klienten ned i sin egen krop.

Ud af hovedet. Ned i kroppen.

Stort tillykke til Hold 14 som nu er igennem første del af uddannelsen! Nu begynder næste del, hvor teknikkerne skal sættes i en mere praktisk sammenhæng. Her skal Hold 14 lære om meridianbaner, kigge nærmere på kroppens sammenhænge og udvikle deres indføling.

Hold øje med Hold 14!

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Seneste indlæg

Rygsmerter

Behandling af rygsmerter

Rygsmerter og rygproblemer i lænden kende de fleste til, mens andre kæmper med kroniske rygsmerter eller diskusprolaps.   Læs her, hvad du

Kæbespændinger

Kæbespændinger afspejler følelser

Kæbespændinger kan være tegn på, at man bider sine følelser i sig. Kæbespændinger kan være smertefulde og yderst ubehagelige. Og i pressede

Hold i nakken

Hold i nakken og nakkestivhed giver smerter og begrænset bevægelighed. Få øvelser kan lindre smerter i nakken. Hold i nakken, ondt i

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen